VELJKO (27) JE SPREMAO VJENČANJE: Mladi policajac je imao velike planove, a onda je STRADAO U STRAVIČNOM SUDARU - Volim Podgoricu

VELJKO (27) JE SPREMAO VJENČANJE: Mladi policajac je imao velike planove, a onda je STRADAO U STRAVIČNOM SUDARU

Policajac Veljko Ilijić (27) iz Čelareva uskoro je trebalo da se ženi, podigao je kredit, kupio kuću i planirao bračni život sa vjerenicom Milenom. Poginuo je u svom kraju, na putu Gložan – Čelarevo sletio je “golfom” s puta, a suvozač Ilija Đ. (21) zadobio je teške tjelesne povrede. Mladiću se jutros stanje pogoršalo i on se nalazi u kritičnom stanju.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Mladi policajac Ilijić je sahranjen danas na lokalnom groblju u Čelarevu. Bio je zaposlen u policijskoj stanici u Beočinu. Kobne večeri nije bio na dužnosti, a kako nezvanično saznajemo, bio je kod svog kuma i sa njegovim bratom Ilijom krenuo do benzinske pumpe da natoči gorivo i kupi neke potrepštine.

FOTO: FACEBOOK

Mještani Čelareva zatečeni su viješću da je Veljko poginuo i za njega kažu da je bio “momčina i po” – za primjer svakome.

– Svi smo u šoku. Bio je divan momak, dobar, čak i pomalo povučen. Nije bio jedan od onih galamdžija spremnih za kafanu. Čak mislim da nije ni pio – priča jedan od Ilijićevih komšija.

Da tragedija bude veća, policajac Ilijić je uskoro trebalo de se vjenča sa djevojkom Milenom. Kako komšije kažu, podigao je stambeni kredit, kupio kuću i sa vjerenicom je počeo da je oprema namještajem.

– Strašno je to što im se desilo – dodaje naš sagovornik.

Prepolovljen automobil u kome je poginuo policajacFOTO: FACEBOOK ŠLEP SLUŽBA JAŠA / RAS SRBIJA
Prepolovljen automobil u kome je poginuo policajac

U Kliničkom centru Vojvodine kažu za ”Blic” da je Ilija Đ. zadobio teške tjelesne povrede u vidu politrauma te da se nalazi na Odeljenju reanimacije Urgentnog centra na daljem liječenju i intenzivnoj terapiji. Stanje mu se pogoršalo i životno je ugrožen.

Udarac je bio strahovitFOTO: Z. Č. / RAS SRBIJA
Udarac je bio strahovit

Kako nezvanično saznaje “Blic”, Ilijić je izgubio kontrolu nad vozilom marke “golf” verovatno zbog neprilagođene brzine te je sletio sa puta, a automobil se od siline udarca u drvo prepolovio.

2 komentara

  1. Hello, i feel that i saw you visited my website thus i got here to “return the want”.I’m attempting to find issues to enhance my website!I assume its adequate to make use of some of your concepts!!

  2. I’m curious to find out what blog platform you are utilizing? I’m having some small security issues with my latest website and I’d like to find something more secure. Do you have any suggestions?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com