Pjesničko veče Art mozaika u KIC-u - Volim Podgoricu

Pjesničko veče Art mozaika u KIC-u

Popularni podgorički portal “Art mozaik”, povodom svog prvog rođendana, sa KIC-om “Budo Tomović” priređuje veliko pjesničko veče u poneđeljak, 12.novembra u Multimedijalnoj sali od 19 sati.

U okviru obilježavanja godišnjice rada ART MOZAIK će okupiti 14 autora iz različitih gradova Crne Gore i to: Lejlu Kašić, Mila Albijanića, Natašu Žurić, Ljubicu Petrović Kosor, Rodoljuba Ćorića, Bojanu Maraš, Jovanu Maraš, Danila Lompara, Srđana Lekovića, Draganu Mrkić, Valentinu Šuković-Šaranović, Danijelu Jokić i Mariju Dragićević, dok će medijatorka večeri biti pjesnikinja Tanja Rađenović-Stanojević.

Podsjećamo da je *Art mozaik kao neprofitan sajt osnovan 11. novembra 2017. godine u cilju promovisanja i njegovanja različitih oblasti umjetnosti. Tako na Art mozaiku mjesto nađu i članci o književnosti, muzici, filmovima, slikarstvu, filozofiji. Takođe, na sajtu se objavljuju autorska djela, potom poezija i proza kako afirmisanih tako i neafirmisanih autora i autorki. Do sada je u organizaciji osnivača sajta, Dragana Lekovića, i drugih ljubitelja književnosti održano nekoliko pjesničkih večeri koje su imale jako dobar odziv publike. Dragan Leković svojim radom na sajtu trudi se da umjetnost predstavi na jednostavan način širim masama.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com