PODGORICA: Đurišići neće ukloniti barikade, najavili sječu stabala u Jerevanskoj - Volim Podgoricu

PODGORICA: Đurišići neće ukloniti barikade, najavili sječu stabala u Jerevanskoj

Šef Biroa za komunikaciju i koordinaciju odnosa sa građanima Glavnog grada Podgorica Vojislav Nedović ponovio je danas na sastanaku sa Vanjom Đurišićem da Glavni grad nije adresa za rješavanje spora u Jerevanskoj ulici, već nadležne sudske institucije.

Glavni grad će djelovati u skladu sa pravosnažnim presudama nadležnih organa i u tom smislu bi trebalo sačekati da ti organi donesu svoj konačan stav.

Na sastanku je predočena obaveza uklanjanja postavljenih barikade u Jerevanskoj ulici kako bi se omogućilo nesmetano funkcionisanje ostalim stanovnicima tog dijela Podgorice.

Vanja Đurišić je saopštio da neće ukloniti barikade, već da će ponovo od ponedjeljka početi sa protestima ispred zgrade Glavnog grada i krenuti da obrađuje svoju imovinu sječom višegodišnjih stabala koja se nalaze u Jerevanskoj ulici.

1 komentar

  1. Good day I am so glad I found your web site, I really found you by mistake, while I was looking on Aol for something else, Regardless I am here now and would just like to say thank you for a fantastic post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the awesome work.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com