PREBOGATA HRVATICA OSTAVILA MAČKAMA NAKIT, SREBRO I 400.000 EVRA: Marija umrla u Americi, a kad su vidjeli testament, svi su bili u ŠOKU! - Volim Podgoricu

PREBOGATA HRVATICA OSTAVILA MAČKAMA NAKIT, SREBRO I 400.000 EVRA: Marija umrla u Americi, a kad su vidjeli testament, svi su bili u ŠOKU!

Bogata Hrvatica koja je umrla u Americi je poslije smrti nasljedstvo vrijedno oko 400.000 hiljada evra, ostavila svojim – mačkama.

Marija Horvatek je rođena u Đurđevcu u Hrvatskoj, a život je provela “preko bare”. Umrla je prije dvije godine, ali testament je toliko neobičan, a procedura kao procedura dugotrajna, da su mačke tek odnedavno mogle da počnu da uživaju u svom nasljedstvu.

Odluka preminule bila je kategorična – htjela je da nakon njene smrti u stečenom bogatstvu uživaju njene ljubimice, ali i đurđevačka djeca. 300.000 dolara ostavila je, naime, i djeci svoga rodnog grada, a stanovnici su oduševljeni ovim iznenadnim darom.
“U Đurđevcu postoje i osnovne i srednje škole, a postoje i brojna udruženja koje se bave djecom s posebnim potreba,a, tako da se nadam da će taj novac završiti u nekim dobrim rukama”, kaže Tea iz Đurđevca.

Tri miliona kuna, odnosno oo 400.000 evra, namještaj, nakit i srebrnina otići će ipak macama, odnosno izvjesnoj Evi Barseloni, koja se u Čikagu brinula za gospođu Mariju, a u ime njenih ljubimica će i upravljati nasljedstv

om.Vijesti.rtl.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com