11. novembar 2018. najmoćniji dan u poslednjih 100 godina: Evo kako da iskoristite njegovu ENERGIJU - Volim Podgoricu

11. novembar 2018. najmoćniji dan u poslednjih 100 godina: Evo kako da iskoristite njegovu ENERGIJU

Novembar 11. je veoma moćan dan zbog činjenice da je u pitanju 11. dan 11. mjeseca, a ujedno se nalazimo i u jedanaestoj godini. Zbog svega ovoga, današnji dan je najmoćniji dan u proteklih 100 godina.

1111 ili 11/11 posjeduje specijalan ritualni značaj u numerologiji jer se vjeruje da je to broj duhovnih buđenja i moćnih novih početaka.

Kada redovno viđamo 11:11 na satu, ili kada nas privlači broj 1111, to je često znak predstojeće promjene ili buđenja.

Anđeli, duhovni vodiči i univerzum koriste brojeve da se povežu i komuniciraju sa nama.

Broj 1111 vrlo često koriste božanska bića kako bi nam pomogla da se uputimo u pravom smjeru i osvijetlila put.

U numerologiji broj jedan označava nove početke, ali kada postoji serija ovog broja, kao danas, tada se stvara moćna energija koja nam omogućava da se probudimo i ostvarimo nov potencijal.

Zato je 11. novembar moćno vrijeme za pravljenje životnih promjena i otkrivanje novih istina, piše sajt Numerologist.

Značaj 2018.

Posljednji put kada smo osjetili univerzalnu 11 godinu bilo je 2009. godine, a prije toga je to bila 1910. godine. Samim tim, gotovo 99 odsto ljudske populacije osjetilo je jednu ili dvije univerzalne godine u svom životu.

U numerologiji je broj 11 Glavni broj i posjeduje veliki potencijal za učenje i rast i može da uvede veliku transformaciju u vaš život.

Ako vam se život nije kretao u pravom smjeru, ako se osjećate bolesno i umorno od jednih te istih stvari, 11. novembar bi definitivno trebalo da donese dašak svježeg vazduha.

A kako biste maksimalno iskoristili energiju ovog broja, morate da ga aktivirate. Morate da otvorite svoje srce energiji i dopustite vibracijama da prodru u vaše biće.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com