Home / NOVOSTI / Hronika / Crnogorski državljani privedeni u Roterdamu: Od Drešaja oduzeto 20.000 eura i telefon

Crnogorski državljani privedeni u Roterdamu: Od Drešaja oduzeto 20.000 eura i telefon

Leon Drešaj i bivša pripravnica MUP-a u Direktoratu za vanredne situacije Sofija Bulatović privedeni su u Roterdamu saznaje Pobjeda.

Tamošnja policija od Drešaja je zaplijenjla 20.000 eura i kriptovani telefon, nakon čega je pušten. Puštena je i Bulatović nakon policijske obrade.

Drešaj je od ranije poznat istražiteljima i, prema policijskim evidencijama, vodi se kao bezbjednosno interesantna osoba.

On je hapšen 2006. godine sa bratom Viktorom i još petoricom zbog krijumčarenja droge. U pretresu njihove kuće tada je nađeno više od 20 kilograma marihuane i izvjesna količina heroina, a vještačenjem je potvrđeno da je riječ o drogi velike čistoće.

Leon Drešaj je prije toga privođen i nakon ubistva vlasnika i urednika dnevnih novina “Dan Duška Jovanovića u maju 2004. godine. Uhapšen je i zbog bombaških napada na luksuzni hotel “Splendid u Bečićima, koje je istraživao policijski funkcioner Slavoljub Šćekić. Drešaja je hapsila i albanska policija, i to zbog šverca kilogram i po heroina.

(Pobjeda)

loading...

One comment

  1. Vece je smece ova nasa mucenica, i to pripadnica MUPa, hohoho… Pazite sto rade ove mlade nafurane male! Na instagramu glume svetice, lepotice, toboze neku elitu? Za koga za narko dilere, oloshe sa dna drustva! Dresaji su najvece smece Podgorice, da je srece davno bi im sva sira i uza famelja bila na dozivotnim robijama, ili bar protjerani , deportovani iz Crne Gore! To sto nase Crnogorke jedva cekaju da uskoce u ukradena kola, narko dilera i terorista, pa to vise govori koliko su nase djevojke i drustvo propalo! Ova mala je smece, tesko smece drustva i treba je ignorisati i gaditi se od nje, kao i od svih takvih mucenica sto nemaju kucno vaspitanje i moral!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com