UKLANJANJE NATPISA ,,TITO”: Provokacija i pokušaj podizanja tenzija! - Volim Podgoricu

UKLANJANJE NATPISA ,,TITO”: Provokacija i pokušaj podizanja tenzija!

Pokušaj uklanjanja natpisa TITO, na brdu Dečić, iznad Tuzi, koji su mladi DPS-a obnovili prije dva dana, i kratkoročno postavljanje albanske zastave na tom mjestu, provokacija je i pokušaj podizanja tenzija i od toga treba da se ograde svi koji njeguju antifašističku tradiciju tog kraja, poručio je prvi čovjek Tuzi Abedin Adžović.

Ova reakcija stiže dan nakon što je grupa mladih iz Malesije iznijela i fotografisala albansku zastavu na tom mjestu, negodujući zbog obnavljanja natpisa Tito, što su u subotu učinili mladi DPD-a Tuzi.

Prema saznanjima Televizije Vijesti iz policije, zastava na tom mjestu nije postavljena, već su je oni koji su došli tamo slikali i odnijeli sa sobom.

Iz Demokratskog saveza Nikole Camaja poručuju da je obnavljanje natpisa Tito provokacija, kojom se služi DPS.

Vijesti

1 komentar

  1. I want to express some thanks to this writer for rescuing me from such a situation. Because of looking out through the world wide web and obtaining principles that were not productive, I figured my life was done. Being alive without the presence of approaches to the issues you’ve solved by way of your main article is a crucial case, and ones which may have in a negative way affected my career if I had not come across your website. Your actual natural talent and kindness in taking care of every item was precious. I am not sure what I would have done if I hadn’t encountered such a stuff like this. I am able to now look ahead to my future. Thanks for your time so much for the expert and effective help. I will not be reluctant to endorse your site to any person who should have direction on this situation.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com