DPS: Aleksa Bečić u problemu - Volim Podgoricu

DPS: Aleksa Bečić u problemu  

Iz Demokratske partije socijalista danas su ocijenili da se predsjednik Demokrata Aleksa Bečić nalazi u problemu, te da se iz njega ne može izvući jeftinom propagandom.

“Učenik Momira Bulatovića, PR Srđana Milića, i nekadašnji zamjenik Milana Kneževića-Aleksa Bečić, konačno se našao pred iskušenjem, izazovom i problemom iz kojeg se ne može izvući jeftinom propagandom, potrošenim frazama, “promo” tekstovima i sponzorstvima na društvenim mrežama. Umjesto da osudi svog saradnika i predsjednika Opštine Budva, Dragana Krapovića i ostale funkcionere njegove partije zbog prisustva na sramnoj manifestaciji, na kojoj su se čule histerične nacionalističko-šovinističke parole, ideje o rasparčavanja Crne Gore i uništavanju multietničkog sklada, on uvredama, demagoškim besmislicama i ispraznim frazama u koje ni sam ne vjeruje, pokušava da se nekako izvuče iz živog blata, ne shvatajući da svakim saopštenjem sve dublje i dublje tone”, saopštili su iz DPS-a.

Prema njihovom mišljenju “Promo-Aleksa”, ne prestaje da uveseljava crnogorsku javnost raznim formama demonstracije svog političkog konvertitstva.

“Za razliku od svojih stranačkih kolega, predvođenih Draganom Krapovićem, Bečić nije imao hrabrosti da lično pruži doprinos izradi planova za oslobađanje “srpskog mora”. Između ostalog i zato da se ne bi narušio svoj “promo” imidž, u koji ulaže puno truda i novca”tvrde u DPS-u.

Ističu da je uzaludanpokušaj kontrole štete zamjenom tema i teza, što čelnici ove “promo-stranke” intenzivno rade.

“Vjerujemo da vam nije lako, kada su vam u noći budvanske parade nacionalizma i šovinizma, vaši funkcioneri u paramparčad razbili “promo-imidž” i pokazali kojoj ideološkoj matrici pripadate. Ipak, minimun pristojnosti je da za takvu “grešku u koracima” pronađete krivca u svojim redovima i da podnesete teret odgovornosti za ono što ste uradili. Dakle, ili ne kontrolišete budvanski odbor, ili su vaši funkcioneri iz ovog grada nacionalističko-šovinističkom skupu prisustvovali uz podršku Alekse Bečića. Treća mogućnost ne postoji”, zaključuju u DPS-u.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com