NOVAKOVA NAJJAČA PORUKA IKADA: Đoković OVOM izjavom oduševio sve navijače - Volim Podgoricu

NOVAKOVA NAJJAČA PORUKA IKADA: Đoković OVOM izjavom oduševio sve navijače

Prvi reket svijeta Novak Đoković bez problema je savladao Amerikanca Džona Iznera u meču prvog kola grupe “Guga Kerten” na završnom turniru sezone ATP finalu u Londonu – 6:4, 6:3.

Posle meča u izjavi za novinare Novak je rekao da se osjeća nikada bolje i da je spreman za osvajanje poslednjeg Mastersa u sezoni.

– Nisam suviše iscrpljen, osjećam se spremno psihofizički, radujem se meču. Dobra stvar sa ovim turnirom je da imamo dane između mečeva, garantovano je da igrate tri meča u grupi, postavio sam sebe u dobru poziciju sa nizom dobijenih setova. Naravno da se radujem igri, očekujem veliki meč, igrao sam protiv njega nedavno u Šangaju, ali nije bio u formi, nadam se da će biti bolji u narednom susretu – rekao je Đoković.

Novaka u drugom kolu Mastersa u Londonu očekuje meč sa Nemcem Zverevom koji je u prvom kolu bio bolji od Hrvata Čilića rezultatom 2:0.

Biće ovo duel za polufinale Londona.

Danas je postao poznat i prvi učesnik polufinala. Riječ je o Kevinu Andersonu koji je danas rutinski savladao Kei Nišikorija i dozvolio mu samo jedan gem

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com