Očekuju nas vatreni kosmički dani, obratite pažnju na ove datume - Volim Podgoricu

Očekuju nas vatreni kosmički dani, obratite pažnju na ove datume

Kretanje planeta kroz poznata sazvježđa i aspekti koje prave sa drugim planetama i nebeskim tijelima sunčanog sistema – iniciraju određene događaje. Kompletna slika makro kosmosa se odražava kako na globalnom nivou, tako i na mikro nivou – na svaki horoskopski znak, i na svaku osobu pojedinačno.

Da biste dobili tačan prikaz svih dešavanja u životu kod određene osobe – potrebno je sliku kretanja planeta dovesti u vezu direktno sa ličnim – Natalnim horoskopom.

15. NOVEMBAR

Dan koji donosi veliki USPJEH u poslovnim pregovorima; zaključivanje ugovora; pobjedu u takmičenju; uspjeh u školi; veliki dobitak; nova otkrića.

16. NOVEMBAR

Dan koji donosi UPOZORENJA, potrebno je napraviti korekciju i na osnovu iskustva i nove planove ili strateški pristup. Ovo je nova prilika da se isprave razne greške i propusti.

17. NOVEMBAR

Dan koji donosi SREĆU u ljubavnim i partnerskim odnosima; blagostanje u porodici; dobitak u igrama na sreću. „Sjeme koje danas posijejete“  donosi sreću u porodici i veliki uspjeh u karijeri!

23. NOVEMBAR

Dan koji donosi ZLATNE PLODOVE u svim životnim poljima, a najviše u onoj oblasti koja za vas lično predstavlja prioritet. Uložite na životno polje koje favorizujete i dobitak vam je zagarantovan – ovo je KOSMIČKI RULET koji donosi veliki DOBITAK.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com