Home / PG INFO / Aktuelno / HAOS U PODGORICI, CIJELI KVARTOVI BEZ STRUJE I VODE: Novi kvar, ne zna se kada će stići!

HAOS U PODGORICI, CIJELI KVARTOVI BEZ STRUJE I VODE: Novi kvar, ne zna se kada će stići!

U Podgorici javio novi kvar, pa se još uvijek ne zna kada će djelovi grada, koji su ostali bez struje, napajanje ponovo dobiti.

Iz CGES-a su povodom toga najavili vanrednu konferenciju za novinare.

Iz ove trafostanice struju dobijaju potrošači sa područja Momišića, Tološa, Vranića, bloka V i VI, novog naselja Kruševac, Duvanskog kombinata i naselje oko njega , fabrika “Elastik”, dio Farmaka, Donja i Gornja Gorica, Vektra, Mareza, Delta, fabrika “Radoje Dakić”, Unistan, naselje iza “Radoja Dakića”, Blok IX, naselje uz Nikšičku magistralu, dio potrošača oko Mljekare i dio grada preko Morače ( dio ul. Vasa Raičkovića, Sverozara Markovića, Moskovske i dio Bulevara Svetog Petra Cetinjskog)

Čitaoci portala Volim Podgoricu javljaju da Blok 9,  Siti kvart… nisu ni dobijali struju, da struje jos uvijek nema Preko Morače, u Moskovskoj, Vasa Raičkovića i drugim ulicama..

-Trenutno smo u privatnoj oredinaciji u Vasa Raičkovića, nema struje, užas…. javlja čitateljka.

Djeca iz skola bez struje su pustena kući poslije 16 časova.

Veći dio Podgorice bez struje, problem na dalekovodu

SAOBRAĆAJNI KOLAPS U PG ZBOG NESTANKA STRUJE: Otklonjen kvar na trafostanici

Iako zbog nestanka struje nema vode pola Podgorice iz preduzeća “Vodovod i kanalizacija” nijesu se oglasili.

Ranije je iz CGES saopšteno da je kvar na stubu u blizini trafostanice u Tološima je otklonjen i da su se stvorili uslovi za uredno napajanje električnom energijom potrošača u dijelu grada preko Morače.

Dio grada preko Morače bio je i bez vode jer zbog problema sa napajanjem nije radila ni pumpa na Marezi.

Ranije je saopšteno došlo je do oštećenja dalekovodnog užeta na 110 kV dalekovodu „Podgorica 2-Podgorica4“, što je uslovilo beznaponsko stanje trafostanice 110/10 kV „Podgorica 4“, sa koje se napaja dio grada preko Morače.

“Ekipe CGES-a su na terenu i trude se da u što kraćem vremenskom roku uspostave uredno napajanje potrošača el.energijom. Uz uvijek iskazano izvinjenje potrošačima zbog novonastale situacije, CGES se trudi da ovakvih situacija bude što manje”, naveli su ranije iz kompanije.

 

loading...

One comment

  1. eto da narod vidi kako je bez struje! To je jedini nacin da se narod sprijeci da gleda parove i rijalitije i politicke gluposti te su po TVu ovih dana! Gasi struju bre dako im se i baterije na telefone pogase i istrose!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *