OGLASIO SE PODGORIČANIN: Evo šta je poručio Mario Milošević - Volim Podgoricu

OGLASIO SE PODGORIČANIN: Evo šta je poručio Mario Milošević

Mario Milosevic, kojeg naše tužilaštvo tereti za umiješanost u ubistvo Radomira Đuračkovića 11. okrobra 2016. u Cetinju, a srbijanski mediji ga dovode u vezu sa ubistvom lidera Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici 16. januara ove godine, oglasio se preko svojih advokata, negirajući povezanost sa pomenutim likvidacijama.

On je istakao da je unaprijed oglašen krivim za nešto što nije uradio, te da je predstavljen kao “najgori zločinac”.

U reagovanju Milošević je naveo da su neistinite i informacije plasirane putem medija da je 18. jula ove godine, kada je uhapšen na Kosovu, kod njega pronađena velika količina droge.

“Nikakve veze nemam sa ubistvom Olivera Ivanovića, a kosovska policija me saslušala u svojstvu građanina tek nakon što su mediji objavili da sam, navodno, povezan sa njegovim ubistvom. Moram istaći da sam Olivera izuzetno cijenio i da je moja porodica sa njim bila u prijateljskim odnosima, te da smo se i posjećivali međusobno”, naveo je u reagovanju Milošević.

Istakao je da mu je policija prilikom hapšenja na Kosovu pronašla pištolj, koji mu je služio za ličnu zaštitu, ali da kod njega nije nađena velika količina droge.

Podsjetimo, VDT u Podgorici podiglo je prije nekoliko mjeseci optužnicu protiv Miloševića, Vukana Vujačića i Igora Mašanovića povodom ubistva Cetinjanina Radomira Đuričkovića, prema kojoj se Mašanović tereti da je sa umišljajem ubio Đuričkovića, a Milošević i Vujačić su osumnjičeni da su s umišljajem bitno doprinijeli izvršenju ovog krivičnog djela. Milošević je naveo da nema nikakve veze ni sa ovim ubistvom.

“Porodica Radomira Đuričkovića izgubila je svog člana irazumljivo je da traže da se identifikuje i kazni osoba ili osobe koje su umiješane u njegovu smrt, ali odgovornost za njegovo ubistvo ne leži na meni, što će se dokazati tokom sudskog postupka. Smatram da istražni organi treba još da rade na identifikaciji izvršioca ili izvršilaca tog ubistva jer nisu optužene osobe koje su krive za to krivično djelo. Niko od nas trojice, koji smo obuhvaćeni optužnicom, nema veze sa tim ubistvom”, istakao je Milošević.

U reagovanju je dodao da je ubijeđen da će se utvrditi da nije kriv za ubistvo Đuričkovića, uz isticanje da ni njegovoj porodici nije lako zbog nekorektnog odnosa pojedinih medija prema njemu, prejudiciranja krivice i izvrtanja istine.

Naveo je i to da će razlog odlaska iz Crne Gore prezentovati sudu prilikom saslušanja.

POBJEDA

3 komentara

  1. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you Nevertheless My business is experiencing trouble with ur rss . Do not know why Struggling to sign up for it. Possibly there is any person getting identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

  2. Terrific paintings! This is the kind of info that are meant to be shared across the internet. Disgrace on the seek for not positioning this submit upper! Come on over and seek advice from my site . Thanks =)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com