Otac Darka Lazića: Ovo je prava istina o stanju moga sina - Volim Podgoricu

Otac Darka Lazića: Ovo je prava istina o stanju moga sina

Poslednjih dana, mediji su objavljivali brojne informacije u vezi sa zdravstvenim stanjem Darka Lazića. Između ostalog, bilo je govora i o kokainskoj krizi u kojoj se navodno Darko nalazi, te da ga ljekari u isto vrijeme skidaju i sa droge, a da zbog toga trpi teške bolove.

Mnogi mediji su pisali i o tome da Darko duguje novac zelenašima, koji su navodno krenuli da utjeruju dugove i da maltretiraju njegovu bivšu suprugu Anu Sević, vjerenicu Marinu Gagić, kao i porodicu koja je navodno zbog troškova pjevačevog liječenja na ivici egzistencije.

Govori se i o tome da je pjevač zbog svega toga u teškom psihičkom stanju, a čak i da je jedan diler pokušao da uđe u KBC Zemun i doturi mu kokain.

Povodom svega toga, oglasio se otac Darka Lazića, kako bi nedoumice o kojima se danima spekuliše bile otklonjene.

“O tim svim glupostima neću ni da pričam. Nemam šta da kažem na to, jer su to sve izmišljotine i gomila nebuloza. Kakva kokainska kriza i kakvi dugovi!? Naravno da on posle svega što mu se desilo ne može da bude idealno i naravno da ima psihičke padove. Ali ono što je najbitnije je da on ide ka boljem, a ne ka gorem, što se kompletnog stanja tiče. I to je jedino bitno. Gluposti ne želim da komentarišem, ni da slušam, molim vas da razumijete”, iskren je bio Milan Lazić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com