Demokrate: Novaković podržao rušenje amfiteatra i sječu čempresa, ostao u zagrljaju DPS - Volim Podgoricu

Demokrate: Novaković podržao rušenje amfiteatra i sječu čempresa, ostao u zagrljaju DPS

Klub odbornika Demokratske Crne Gore u Skupštini opštine (SO) Bar poručio je večeras predsjedniku partije Biram Bar, Radomiru Novakoviću Cakanu da je podržao rušenje amfiteatra i sječu čempresa, ostajući pritom u čvrstom zagrljaju Demokratske partije socijalista.

Demokrate su reagovale na saopštenje partije Biram Bar u kome se navodi da “Demokrate opet, umjesto da se bave sobom, bave se drugima”.

-Moramo priznati, ponadali smo se. Ali nakon poslednjeg  “SMS-a” (s obzirom na broj slova u saopštenju), naša nada je utihnula. Možemo se ipak složiti u jednom, Radomire Novakoviću, ti nemaš Centralu u Podgorici. Tvoja Centrala jeste u Baru, tvoja Centrala jeste na prvom spratu Opštine Bar. Ali tvoju Centralu čine kancelarije lijevo od kancelarije lokalne partije Biram Bar. Centralu u kojoj si prvo 2014. spasio Demokratsku partiju socijalista propasti i gubljenja vlasti stavljanjem svojeručnog potpisa na koalicioni sporazum, a 2018. u toj istoj kancelariji i svojoj Centrali stavio još jedan potpis kako bi za uzvrat dobio malo ugodniju fotelju potpredsjednika opštine, jer ipak razumijemo da Poslovnik o radu Skupštine, za tebe u protekle četri godine nije predstavljao nimalo lako štivo, navodi se u saopštenju barskih Demokrata.

Oni su poručili da moraju priznati da su pokušali.

– Pružili smo ti ruku i nastavićemo da je pružamo odbornicima Biram Bar koji su kalkulantski ili ne, ipak u četvrtak glasali sa nama i za dobro građana Bara. Što se tebe tiče Radomire Novakoviću, da se ne ljubimo, kazali su iz Kluba odbornika barskih Demokratske.

2 komentara

  1. I as well as my friends were actually reviewing the nice tactics found on your web site then the sudden developed a terrible feeling I had not thanked you for those techniques. These young boys are already for that reason passionate to read through all of them and already have in reality been taking pleasure in these things. We appreciate you indeed being considerably thoughtful and also for deciding upon certain notable guides most people are really desirous to know about. Our own sincere apologies for not saying thanks to sooner.

  2. Exceptional post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Many thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com