TIJANA JE UBIJENA, ALI NI JA NEMAM DJEVOJKU, NEKA MI IGOR JURIĆ NAĐE ŽENU! Ovaj čovjek zgrozio region, s debelim razlogom! - Volim Podgoricu

TIJANA JE UBIJENA, ALI NI JA NEMAM DJEVOJKU, NEKA MI IGOR JURIĆ NAĐE ŽENU! Ovaj čovjek zgrozio region, s debelim razlogom!

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija objave čovjeka koji se na društvenim mrežama potpisuje kao Jelić Aleksandar, i uznemirila građane. 

Aleksandar je napisao komentar u kom spominje tragično nastradalu Tijanu Jurić, koju je mesar Dragan Đurić iz Surčina u noći zmeđu 25. i 26. jula 2014. godine oteo, silovao i ubio.

Naime, on je napisao da je “tačno da je ubijena Tijana Jurić, ali da je ubijen i on i milioni momaka u Srbiji koji nikada nisu imali djevojku i koji jedino mogu da rade na divljoj gradnji i da dobiju batine kad zatraže platu”. 

Mukotrpnu borbu Igora Jurić, da se djeca zaštite od pedofila, uporedio je sa svojom nezaposlenošću i nemanjem djevojke, pa nastavio:

“Evo ja sam nezaposlen i nikad nisam imao djevojku, neka mi sada Igor Jurić i njegove fondacije nađu djevojku i posao. Igor Jurić se bori s vjetrenjačama, u ovoj zemlji fali milion žena da bi se svi oženili”. 

foto: Printscreen / Twitter

Aleksandar je ovim riječima izazvao zgražavanje građana, koji su njegove “jade” protumačili kao jezive.

Iz komentara se može zaključiti da su korisnici društvene mreže posumnjali da je riječ o Aleksandru Jeliću, prevarantu iz Sevojna, koji je varao ljude tako što im je slao poruke da je u nevolji ili da je bolestan i dnevno je slao oko 4.000 SMS-ova moleći ljude da mu uplate po 1.500 dinara.

Njegovo postupak naišao je na oštre osude građana, a prilično je jasno zbog čega.

Espreso

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com