Marković na Bečkom ekonomskom forumu: Nije realan istovremeni ulazak u EU - Volim Podgoricu

Marković na Bečkom ekonomskom forumu: Nije realan istovremeni ulazak u EU

Proširenje na Zapadni Balkan je jedan od prioriteta EU, a svaka država biće tretirana zasebno – prema postignućima, poručio je u Beču evropski komesar za proširenje Johanes Han.

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković boravi danas u radnoj posjeti Republici Austriji, gdje će učestvovati na Bečkom ekonomskom forumu, saopšteno je iz Vlade.

“Radni doručak je prilika da se razmijene mišljenja o evropskoj perspektivi regiona, regionalnoj saradnji kao i bilateralnim nesuglasicama”, saopšteno je iz Vlade.

Premijer će govoriti na panelu Regionalna saradnja kao dio evropske integracije, na kojem će uvodno izlaganje imati evropska komesarka za digitalnu ekonomiju Marija Gabrijel, a učestvovaće i predsjednik Vlade Albanije Edi Rama, predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić, predsjednik Vlade Kosova Ramuš Haradinaj i predsjednik Vlade Makedonije Zoran Zaev.

Bečkom ekonomskom forumu prisustvovace i ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

1 komentar

  1. The greatest tribute to Roy’s skill and a sign of his attention to the human side of things is that he gets her to the wedding, after a few car explosions and chases and dozens of dead bodies.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com