VITKI BEZ IKAKVE DIJETE: Ovako je Odri Hepbern održavala liniju! (FOTO) - Volim Podgoricu

VITKI BEZ IKAKVE DIJETE: Ovako je Odri Hepbern održavala liniju! (FOTO)

Održati liniju vitkom možda je puno jednostavnije nego što mislite. Predivna Odri Hepbern bila je jedna od najpopularnijih glumica Holivuda, zvijezda nezaboravnog “Doručka kod Tifanija” i ikona stila koja je popularizovala malu crnu haljinu – komad odjeće koji bi svaka žena trebalo da ima u ormaru.

Odri je bila visoka oko 170 centimetara, a težila oko 49 kilograma. Težina joj se nije puno mijenjala cijeloga života. Bila je izuzetno vitka iako se nikada nije držala neke posebne dijete.

foto: Profimedia

Kako joj je to uspjelo?

Iako su mnogi nagađali da ima poremećaj ishrane, istina je bila daleko od toga. Većinu svog odraslog života vodila je zdrav način života. U razgovoru za Pipl jednom prilikom je rekla da u tajni njene vitke linije zapravo i nema neke tajne.

Njen sin Luka Doti je rekao kako njegova majkanikada nije bila na dijeti. Zapravo, jako je voljela italijansku hranu i tjesteninu. Jela je od svega pomalo, ali više žitarica nego mesa.

I njen partner s kojim je živjela poslednjih 13 godina Robert Volders je otkrio nekoliko detalja o njenim svakodnevnim prehrambenim navikama.

foto: Profimedia

Za doručak je jela tost i pekmez, za ručak teletinu, piletinu ili tjesteninu, a za večeru je često posezala za čorbom u kojoj ima mesa i povrća. Nakon večere bi pojela nekoliko kockica crne čokolade i često popila malo viskija.

Uz to je redovno vježbala, ali ništa ekstremno. Volders je rekao da su često zajedno šetalii da je mogla da pješačiti više od njega. Njen režim vježbanja je bio uravnoteženi lagan za izvođenje.

Volders je, takođe, otkrio da je Odri imala vrlo zdrav metabolizam, a dobar rad metabolizma itekako je ključan za vitku liniju.

Odri Hepbern nije uvijek imala zdravu težinu, zapravo je veliki dio svoje mladosti provela boreći se s izgladnjivanjem. Rođena je 1929. godine, a živjela je u Holandiji tokom njemačke okupacije. Nekoliko traumatičnih godina živela je na biljkama, poput lukovica lala, prenosi Rajders Dajdžest.

Do oslobođenja Holandije 1945. godine oboljela je od žutice i bila opasno neuhranjena.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com