PODGORICA: Jelke na Trgu nezavisnosti i Rimskom trgu! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Jelke na Trgu nezavisnosti i Rimskom trgu!

Počelo je tradicionalno kićenje grada u susret novogodišnjim praznicima. Iz preduzeća Komunalne usluge navode da će novogodišnje jelke biti postavljene na centralnom gradskom trgu i na Rimskom trgu. Takođe, biće ukrašeni gradske ulice, bulevari, kružni tokovi, kao i opštine u okviru glavnog grada.

“Budući da će za dane praznika na glavnom gradskom trgu biti organizovan novogodišnji bazar sa kulturno-umjetničkim i dječjim programom, poseban akcenat ćemo staviti na taj dio grada, kako bi novogodišnja dekoracija pratila planirani program. Planiramo da se svečana rasvjeta namontira do 19. decembra, a ukrasi će krasiti Podgoricu do 15. januara naredne godine, kada će početi demontaža u skladu sa obimom posla i vremenskim prilikama”, saopštili su iz Komunalnih usluga.

Preduzeće apeluje na sve privredne subjekte da učestvuju u kićenju, tako što će ispred svojih objekata okititi javne površine, a samim tim doprinijeti ljepšem izgledu grada. Komunalne usluge će im pružiti neophodnu tehničku logistiku.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com