Home / ŽIVOT + / Duhovnost / PAZITE ŠTA GOVORITE PRED NJIMA! Ovo su najveće tračare horoskopa, svi će znati šta ste im rekli!

PAZITE ŠTA GOVORITE PRED NJIMA! Ovo su najveće tračare horoskopa, svi će znati šta ste im rekli!

Tračarenje je zabava u kojoj povremeno uživaju svi, ali neki malo više i češće od ostalih.

Naime, kod nekih horoskopskih znakova taj poriv je izraženiji i teže im je da zadrže neku informaciju za sebe pa pred njima morate posebno pažljivo da birate riječi, a evo i o kojim znakovima se radi:

Vodolija

Kao izrazito društveni znak, Vodolije obožavaju da s prijateljima dijele informacije iz svog života, ali i iz tuđih. Rado će prokomentarisati sve teme, bez izuzetaka, a otvorenost im dozvoljava da olako govore i o intimnim stvarima. Iako su im, ipak, najdraže intelektualne teme, u nedostatku tih tema podložni su i tračanju.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su jako komunikativni, a slobodno vrijeme najviše vole da provode u razgovoru s društvom. Strijelce pokreće ljubav pa su im takve teme omiljene, a na tapetu se često nađu i bivši partneri i simpatije i ljubavni problemi drugih.

Ovan

Ovnovi jednostavno obožavaju da tračare pa uvijek rado učestvuju u takvoj aktivnosti i često je podstiču. U stanju su i da preuveličaju priču samo kako bi trač bio što sočniji. Ovnovi se pak jako trude da sakriju tu svoju stranu od ljudi koji ih dobro ne poznaju pa ih se treba posebno paziti i ne iznositi im nikakve sočne detalje iz ličnog života.

Index.hr

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com