ON JE HEROJ DANA: Pogledajte kako je ženi spasio život - Volim Podgoricu

ON JE HEROJ DANA: Pogledajte kako je ženi spasio život

Zbog herojskog čina i nevjerovatnog refleksa, video-snimak na kome muškarac spašava jednoj ženi život postao je viralan.

Kamere za video-nadzor početkom ovog mjeseca su zabilježile trenutak kada vozač u punoj brzini nalijeće na par koji opušteno šeta ulicom.

Vidjevši da se sivi automobil ogromnom brzinom približava i da će udariti u njih, muškarac je u posljednjem trenutku zgrabio ženu i povukao je u stranu.

Vozač se zabio u zid, na samo nekoliko metara od njih, dok su njih dvoje pali na trotoar. Izbezljumljeni zbog situacije u kojoj su se zadesili, tresli su se od straha.

Zahvaljujući refleksima ovog čovjeka, žena je spašena. Identitet para i vozača nijesu poznati, a ujedno se ne zna da li je bilo putnika u atomobilu, kao i da li je neko od njih povrijeđen, prenosi B92.

Događaj se desio početkom novembra na nepoznatoj lokaciji, a video se veoma brzo proširio internetom.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=yNdZxHQJGKU

1 komentar

  1. Greetings! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a wonderful job!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com