TRAŽI SE TASO JOVANOVIĆ! - Volim Podgoricu

TRAŽI SE TASO JOVANOVIĆ!

Iz Uprave policije juče su i zvanično saopštili da tragaju za Tasom Jovanovićem sa Cetinja, nakon što je, kako se sumnja, 5. novembra u toj opštini iz vatrenog oružja ranio sugrađane Aleksandra Sašu Jabučanina i Nedeljka Perovića.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući operativne mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, rasvijetlili krivično djelo teško ubistvo u pokušaju koje je počinjeno na štetu dvije osobe i tom prilikom procesuirali osumnjičeno lice. Policijski službenici su državnom tužiocu u VDT u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica T.J. (40) iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu A.J. i N.P.”, piše u saopštenju policije.

Oni su naveli da sumnjaju da je Jovanović, u Ulici Baja Pivljanina u Cetinju, upotrebom vatrenog oružja teže povrijedio Jabučanina i Perovića, nakon čega im je ukazana medicinska pomoć u Kliničkom centru u Podgorici.

“Policija intenzivno traga za T.J. i za njim je raspisana potraga, jer se on od momenta izvršenja krivičnog djela nalazi u bjekstvu”, piše u saopštenju.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com