INSTAGRAM: Ovo su Crnogorke sa najviše pratilaca - Volim Podgoricu

INSTAGRAM: Ovo su Crnogorke sa najviše pratilaca

Instagram je polako ali sigurno postao omiljena društvena mreža, pa je po popularnosti čak pretekao i Fejsbuk. Ovu društvenu mrežu brojne ličnosti iz javnog života koriste za svoju ličnu promociju, bilo da su u pitanju njihove profesije ili hobiji koji su se pretvorili u odličan marketing.

A svega toga ne bi bilo da nema pratilaca koji ih vjerno “uhode” na Instagramu. Za ovim savremenim trendom posegle su i brojne crnogorske javne ličnosti, a među onima koji imaju najviše pratilaca dominiraju manekenka Emina Čunmulaj, Nataša Gardašević Njezvanova, body artist Ana Kaluđerović sa pseudonimom Čedovište i majka hrabrost Sara Prelević.

Složićete se da je ovo jako zanimljiva ljestvica, budući da svi očekuju da brojni fešn blogeri, make up artisti, pjevačice i glumice imaju najviše folovera. U Crnoj Gori, ipak, Instagramom dominiraju žene koje su svojom jedinstvenošću, stavom, karakterom i zadivljujućim životnim pričama zaradile pažnju javnosti što je svakako za pohvalu.

Eminu Čunmulaj prati 276.000 ljudi.

View this post on Instagram

Styling!!! New Trend ?? Village Life ❤️

A post shared by eminacunmulaj (@eminacunmulaj) on

Svoje rodne Tuzi je nedavno posjetila sa svojim ćerkicama, budući da godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama. Svoju ljubav prema Malesiji nikada nije krila a odnedavno se bavi i humanitarnim radom. Crnu Goru je posjetio i njen muž, poznati biznismen Sem Nazerijen koji je i izjavio da želi da investira u Tuzi.

Njezvanovu sa njenih 102.000 pratilaca nije potrebno predstavljati, budući da u javnosti pojavila sa brojnim zanimljivim i humorističkim klipovima u kojima je na satiričan način predstavljala crnogorsku svakodnevnicu. Vremenom popularnost je pretvorila u unosan posao, pa sada radi i kao TV i radio voditeljka.

Čedovište ima 123.000 folovera i poznata je kao nenadmašni body art majstor.

 

Svoju umjetnost ne predstavlja samo na svom licu, već i po čitavom tijelu a još jedna zanimljivost vezana za ovu nesvakidašnju umjetnicu jeste da je osvojila brojne nagrade na međunarodnim takmičenjima u SAD, Australiji i Španiji.

Na četvrtom mjestu je Sara Prelević, majka hrabrost koja ima dvije ćerke sa Daunovim sindromom Irmu i Ildu. Njena nesvakidašnja životna priča i požrtvovanost prema ćerkama je zadivila ne samo Crnu Goru, već i cio region pa hrabru Saru prate brojni ljudi iz cijelog Balkana.

Bivša TV voditeljka Milica Marković na Instagramu broji 75.000 folovera. Ipak, mama Milica na popularnosti može slobodno zahvaliti svojoj ćerki Mili čije snimke sa brojim dječjim biserima redovno objavljuje.

Oko 55.800 pratilaca ima supruga fudbalera Marka Vešovića- Tamara koja je prava modna ikona. Ipak, moramo prizanti da je njihova ćerkica Leona pokupila sve simpatije.

Popularna pjevačica narodne muzike, rodom iz Berana, Jadranka Bajraktarević ima takođe 55.800 pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Njen profil služi za najavu nastupa i gostovanja, a Jadranka nerijetko svojim vjernim fanovima ne uskraćuje da pokaže i svoju vitku figuru.

Baranke sa moćnim glasovima Anđa i Slađa su svojim coverima i interpretacijama poznatih pjesama „zaradile“ čak 41.100 pratilaca. Uglavnom nastupaju po brojnim lokalima širom Crne Gore, a za njih će se tek čuti.

Tviter ikona Zombijana koja je svoje tvitove odlučila da oslika svoju strast promoviše i na Instagramu pa tako ima 36.300 pratilaca.

Tu su i popularne Podgoričanke Ivona Bujisić i popularna Persa koje su krenule stopama Njezvanove.

Blogerka Jelena Kaluđerović ima 38.700 pratilaca. Godinama je prepoznatljivo lice u oblasti marketinga i cijenjeni PR u našoj zemlji. Pored toga, Jelena se bavi modnim blogingom, a rado će vam dati savjet o oblačenju, njezi lica, fitnesu i putovanjima.

Mlada nada crnogorske muzičke scene Lana Vukčević uveliko je poznata javnosti. Svojim anđeoskim glasom osvojila je srca mnogih, a njeni coveri su mnogo slušani i na Youtube-u. Lana za sada ima 31. 900 pratioca i mnoštvo pozitivnih komentara oo njenom pjevanju i talentu.

Modnu kreatorku i sestru poznatog fudbalera Stevana Jovetića-Bojanu prati 25.000 ljudi, a na njenom profilu možete vidjeti kako zadaje domaći zadatak brojnim blogerkama po pitanju mode.

Takođe, Instagram vodama uspješno plove nikšićka modna blogerka Bojana Rmandić i ulcinjska spisateljica Doris Nikolić poznatija kao Dulcinea.

Bojana je u svijet blogovanja ušla prije par godina, a danas je jedna od onih čiji modni prijedlozi i lifestyle savjeti utiču na šopingholičarske odluke mnogih žena.

Dulcinea, sa druge strane je svojim citatima i lijepim pričama Instagram pretvorila u ljepše mjesto.

Njen profil je jedan od najprepoznatljivijih po kvalitetu lijepe pisane riječi, a brojni pratioci se uskoro nadaju i objavljivanju knjige.

Izvor: 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com