BOLESNO! Bekam ponovo podijelio fotografiju na kojoj se ljubi sa ćerkom u usta! (FOTO) - Volim Podgoricu

BOLESNO! Bekam ponovo podijelio fotografiju na kojoj se ljubi sa ćerkom u usta! (FOTO)

Dejvid Bekam (David Beckham) objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj ljubi u usta svoju sedmogodišnju  kćerku Harper.

– Božić dolazi, idemo na klizanje – napisao je Bekam u opisu fotografije na koju je dobio skoro milion i po lajkova. A u komentarima su bili mnogo brojniji oni koji su osudili ovakvo ponašanje bivšeg fudbalera.

View this post on Instagram

Christmas is coming ?? Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

“Nije mi ok da tata ljubi kćerku u usta”, “Mogao si je poljubiti u obraz, u usta je jednostavno čudno”, “Zašto ljubiš kćerku u usta? To se radi sa ženom”, “Ljubiš li i sinove tako”, “Ok, možda je u ljudima problem, ali svejedno će ovakve fotografije povrijediti tvoju kćerku”, brojni su negativni komentari.

Bilo je i onih koji su opravdavali ovakvo ponašanje Bekama: ”U ovome problem vide samo perverznjaci”, “Što ima loše u tome da otac poljubi kćerku?”, “Ne vidim ništa loše u ovoj fotografiji tata i kćeri”, “Ljudi kojima ovo smeta imaju probleme koje trebaju riješiti”, “On je divan čovjek koji voli svoju porodicu”, stali su u Bekamovu odbranu fanovi.

Ovo nije prvi put da se Dejvid morao braniti od fanova zbog slične situacije. Fotografiju na kojoj ljubi Harper u usta objavio je i tokom porodičnog safari putovanja i tad su ga napali na jednak način.

– Svu svoju djecu ljubim u usta – rekao je tad Bekam pratiocima na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Kiss for Daddy ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

– I ja i Viktorija (Victoria) smo odrasli u porodicama koje vole iskazivati nježnost i tako se odnosimo i prema vlastitoj djeci – dodao je.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com