Home / ŽIVOT + / Horoskop / HOROSKOP: Ovaj dan će vam biti najbitniji u decembru!

HOROSKOP: Ovaj dan će vam biti najbitniji u decembru!

Eh taj decembar….mjesec u kojem jesen prelazi u zimu, mjesec u kojem se pripremamo za prelazak u sljedeću godinu, mjesec koji donosi sabiranje utisaka, mjesec u kojem praznična atmosfera lagano raste….

Mislim da je i vama, kao i meni ova 2018-a godina prosto proletjela….bješe teška, beše preteška, ali bješe i lijepa, bješe i uspješna….kao i svaka druga – koktel dešavanja….Neki će je pamtiti po dobru, neki će željeti što prije da joj vide leđa…U svakom slučaju, ulaskom u decembar počinjemo da joj odbrojavamo dane…

A početkom decembra – slika je ovakva – U znaku Strijelca nalaze se retrogradni Merkur, Jupiter i Sunce. U znaku Jarca su Saturn i Pluton, u znaku Riba Mars i Neptun. Uran je retrogradan u znaku Ovna, Mjesec u svojoj posljednjoj četvrti u znaku Djevice, a Venera u znaku Vage.

Već 1-og u mjesecu Mekur se u svom retrogradnom hodu vraća u znak Škorpije…..znam, znam da nam je svima preko glave problema sa papirima, u komunikaciji, svakakvih zgoda i nezgoda koje ovaj vragolanko umije da nam namjesti….ali izdržite još malkice, neće ova njegova šetnja unazad trajati još dugo. U svakom slučaju, povratkom u Škorpiju opet će da nas čačne sve ono što je vezano za zaostala dugovanja, za troškove, za kredite….

2-og decembra Venera po drugi put ulazi u znak Škorpije. Još uvek nije izašla iz svoje retrogradne senke, pa će se sve ono vezano i za ljubav i za dugovanja razvlačiti na nekim starim osnovama sve do polovine ovog mjeseca….Da, prije nego što uđe u znak Škorpije napraviće i tačnu opoziciju sa Uranom – u prevodu – tih prvih decembarskih dana i dalje će se vući uzavrelost kroz emocije i finansije….naročito kroz ovo prvo…

6-og decembra Merkur kreće direktnim hodom u znaku Škorpije. Juhuuuu! Vrijeme je da se vraćamo u neko normalnije funkcionisanje….Doduše, baš je bilo fino okriviti retrogradnost Merkura za sve što zabrljamo….ali naći ćemo mi nekog drugog planetarnog krivca, zar ne?

7-i decembar nam je vrlo bitan – tog dana imamo mlad Mjesec u znaku Strijelca i realno gledano – tek od ovog momenta osjetiće se na pravi način uticaj Jupitera koji je u tranzitu kroz ovaj znak. Praktično, ovaj mlad Mjesec „otvara vrata“ Jupiteru da može da „krene sa svojim poslom“. Taman da nam ova planeta uljepša ostatak decembra!

13-og decembra Merkur prelazi u znak Strijelca. Ide nam opet optimističnije vrijeme….pa kako i ne bi – evo slava, evo nastupajućih praznika!

SAZNAJTE ŠTA VAM ZVIJEZDE PORUČUJU! Detaljan mjesečni horoskop za decembar!

21-og Sunce prelazi u znak Jarca – stiže zimaaaa!!!!!! Odmah 22-og decembra imamo pun Mjesec u Raku. Kao i uvijek kad je pun Mesec – gungula, gužva, nervoza, uzbuđenje, promjenljiva raspoloženja….

Kao što vidite – malo nekih značajnijih nebeskih dešavanja tokom ovog mjeseca. Sem tih prvih nedjelju dana koji su još uvijek pod nepovoljnim uticajima, ostatak decembra je poprilično miran….Merkur neće imati nikakve napete aspekte sa Marsom kao što je to bilo tokom novembra, pa će gro one nervoze i tenzije ostati iza nas. Takođe, Venera i Mars će biti u trigonskim znacima, što će doprineti i lakšem funkcionisanju u odnosima. Venera će praviti i lepe aspekte na Saturna, Plutona i Neptuna, što će dodatno doprineti miru i stabilizaciji…..

Detaljnije o tome šta su vam zvijezde zapisale za decembar pročitajte OVDE.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *