STRAVIČNA SMRT PENZIONERA ĐORĐA (73): Komšija prijavio da su mu iskopane oči, a u kući pronašli svesku koja možda krije TAJNU ubistva! - Volim Podgoricu

STRAVIČNA SMRT PENZIONERA ĐORĐA (73): Komšija prijavio da su mu iskopane oči, a u kući pronašli svesku koja možda krije TAJNU ubistva!

Đorđe Đorđić (73) pronađen je mrtav u svom dvorištu u selu Ljutice kod Koceljeve, a istragom je utvrđeno da je nesrećni starac ubijen udarcima metalnom štanglom.

Đorđić je najvjerovatnije ubijen u četvrtak, a tijelo je dan kasnije, oko 13.30 sati, pronašao komšija.

Smrskana glava

– Mještanin koji se družio s Đorđem krenuo je kod njega da bi se dogovorili o klanju svinja. Međutim, kad je došao do dvorišta ugledao je njegov leš, pa se uplašio i pozvao još jednog prijatelja. Njih dvojica su odmah obavijestili policiju. Policajcima su rekli da su pronašli mrtvog komšiju i da su mu iskopane oči – kaže izvor i dodaje da su Đorđićeve komšije posumnjale da su svinje oskrnavile leš, pošto je Đorđe gajio ove životinje u svom dvorištu.Kako saznajemo, policija je u Đorđićevom dvorištu zatekla jeziv prizor.

– Njemu je pola glave bilo smrskano. Bio je u pidžami i čizmama, pa se sumnja da je ubijen tokom noći, kad je izašao iz kuće, jer je najvjerovatnije čuo neku buku. Policija ne isključuje mogućnost da je neko pokušao da ukrade svinje nesrećnom Đorđiću, pa je on pokušao da zaustavi kradljivce, ali su ga oni tada napali – rekao je sagovornik Kurira iz istrage i dodao:

– Obdukcija je pokazala da je riječ o nasilnoj smrti, kao i da je ubijen sa tri udarca metalnom štanglom u glavu, pa je tužilaštvo pokrenulo istragu i potragu za ubicom.

Davao pozajmice

Mještani sela Ljutice kažu da ne pamte sličan zločin.

– Đorđe je živio sam, pošto njegova dva sina žive u Beogradu. Bio je fin i miran čovjek, veoma tih. Svakog dana je odlazio biciklom do Koceljeve kako bi kupio hljeb – priča komšija i dodaje da motiv brutalnog ubistva još uvijek nije utvrđen.

– Priča se da je policija u starčevoj kući pronašla svesku sa imenima njegovih dužnika, ali i novac. Kažu da je on, izgleda, komšijama pozajmljivao manje svote novca u dinarima. Interesantno je da ubica iz njegove kuće nije ništa odnio – kaže komšija.

 

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Ilustracija pritnskrin, Fejsbuk )

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com