DRUGI ĆE KRKATI PRASE, MI ĆEMO BRSTITI RIBU: Evo gdje će Ceca slaviti Novu Godinu i Božić - Volim Podgoricu

DRUGI ĆE KRKATI PRASE, MI ĆEMO BRSTITI RIBU: Evo gdje će Ceca slaviti Novu Godinu i Božić

Srpska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović proslaviće sa porodicom veliki hrišćanski praznik Božić u dalekom Meksiku. Pjevačica nastupa u Kankunu 3. i 4. januara, nakon čega će uživati na obalama Karipskog mora sve do Srpske nove godine, kada će se vratiti u Srbiju jer 15. januara daje pomen ubijenom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu.

foto: Filip Plavčić

– Radujem se nastupima u Meksiku, a posle ću ostati sa Anastasijom, Veljkom i Bogdanom tamo. Želim malo da se odmorim od svega. Božić ćemo proslaviti tamo, do 7. januara postimo, ali ćemo na Božić organizovati pravu prazničnu trpezu. Drago mi je što ću biti sa djecom jer je to porodični praznik. Ostaćemo u Kankunu do Željkovog parastosa – rekla je folk diva za beogradske medije.

Prije puta u Meksiko, za Novu godinu Ceca će odmarati u svom domu.

foto: Sonja Spasić

– Za doček ću biti sa Lidijom i Predragom, djecom i prijateljima. Anastasija i Veljko će vjerovatno nešto organizovati sa svojim partnerima i neće biti sa nama, ali mi ćemo uživati. Lidija i moj zet su odlični kuvari pa će sigurno biti lijepa trpeza, ali posna… Dok drugi budu krkali prase, mi ćemo brstiti ribu, ali to nam ne smeta – dodaje pjevačica.

Ceca kaže da se, za razliku od sestre i zeta, ne snalazi u kuhinji.

– Mene to ne zanima, da me zanima naučila bih do sada. Imam mnogo drugih obaveza, tako da nemam kada da razmišljam o kuvanju – iskrena je ona.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com