VESNA VEĆ 3 GODINE TRAGA ZA ĆERKOM: Tražili su mi 40.000 evra za istinu o Biljani! - Volim Podgoricu

VESNA VEĆ 3 GODINE TRAGA ZA ĆERKOM: Tražili su mi 40.000 evra za istinu o Biljani!

Vesna Đorić, majka djevojke koja je 2015. ostavila lična dokumenta na trafici u Kraljevu i nestala bez traga, kaže da joj se javljaju prevaranti nudeći pomoć

Studentkinja Biljana Đorić (22) iz Kraljeva nestala je bez traga prije tačno tri godine, a njena porodica za sve to vrijeme nije dobila pouzdanu informaciju o tome gdje se Biljana nalazi.
gubi joj se trag pre tri godine
GUBI JOJ SE TRAG PRIJE TRI GODINEFOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN

Vesna Đorić, majka nestale djevojke, kaže za Kurir da tri godine živi u paklu.

Prevaranti

– Teško je, preteško. Kako je, moja duša zna, a nisam znala da i ona može da boli, ali boli i te kako. Htjela bih da se izvinim svojoj porodici zbog svega, zato što nisam ista osoba kao prije, ali kako ću drugačije? To je jače od mene – kaže Vesna.

Očajna majka ističe da su do nje za sve ovo vrijeme dolazile različite informacije o Biljani, ali da su sve bile netačne.

– Javljali su nam se različiti prevaranti i nudili pomoć u pronalasku moje ćerke. Pisali su mi i s lažnih Fejsbuk profila i govorili da mogu da nam pomognu ako spremimo 40.000 evra i pošaljemo ih u Jagodinu. Novac je trebalo da damo nekoj ženi koja navodno može da nam kaže gdje je Biljana. Ispostavilo se da je riječ o prevarantima, koji su navodno nudili pomoć i roditeljima čije su bebe ukradene po rođenju – priča Vesna.

Podsjetimo, Biljani se svaki trag izgubio 2. decembra 2015. godine, kad je u Kraljevu na trafici ostavila telefon i lična dokumenta. Djevojka, koja je studirala u Kosovskoj Mitrovici, došla je autobusom do rodnog Kraljeva, na trafici kupila cigarete i ostavila svoje stvari uz opasku da će “neko doći po njih”. Tada je počela agonija porodice Đorić.

Viđena u Grčkoj

– Od momenta kad je nestala, mi nemamo nikakav trag. Bila je priča da je moja ćerka viđena u Grčkoj. I to smo provjerili i ispostavilo se da nije tačno. Ipak, ne gubim nadu da će doći dan kad ću ponovo zagrliti moju Bilju – priča majka nestale djevojke.

Vesna i njen suprug Goran ne isključuju mogućnost da se Biljana nalazi u nekom manastiru, zbog čega su se obraćali i Patrijaršiji.

porodica ne odustaje od potrage
PORODICA NE ODUSTAJE OD POTRAGEFOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Međutim, oni ne mogu da nam potvrde da je Biljana zaista u manastiru, jer kažu da je ona punoljetna i da poštuju želju iskušenika. Naša ćerka nije bila religiozna, ali smo kasnije saznali da je u Mitrovici upoznala djevojku koja je okrenuta vjeri – kaže Vesna i ističe da vjeruje da će se njena ćerka pojaviti.

– Želim samo da znam da mi je dijete živo i ne odustajem od potrage za njom – kazala je majka.

Porodica očajna

Na sedativima sam
Đorićeva je i na svom Fejsbuk profilu ostavila emotivnu poruku, ali i zamolila porodicu da joj oprosti što od Biljaninog nestanka nije više ista.
– Djeca su porasla, jedna ćerka je prva godina fakulteta, jedna je u srednjoj školi, a sinčić je pošao u prvi razred. Oni dobro znaju šta se dogodilo, nisu više mali. A meni svaki drugi i treći u mjesecu prođe ovako, na sedativima – rekla je Vesna.

(Kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com