Četiri horoskopska znaka kojima je brak na posljednjem mjestu - Volim Podgoricu

Četiri horoskopska znaka kojima je brak na posljednjem mjestu

Horoskop nam može potvrditi ono što dobro znamo – nekima je brak prava noćna mora, dok ga drugi sanjaju oduvijek i omiljena im je tema sanjarenja.

Horoskop i venčanja neizbežno idu ruku pod ruku, jer vjerujemo da tek manji broj ljudi nije zaintrigiran mogućnošću da su u vezi s osobom kojoj brak nije baš važan.

Stoga, nije loše znati koji su to znakovi horoskopa kojima je brak apsolutno na poslednjem mjestu prioriteta.

Bik – kompromis je riječ koja ne postoji u njihovom rječniku, a kako se radi o možda i najvažnijoj stvari u braku, problem je jasan… osim toga, oni su srećni i sami, stoga im brak baš i ne predstavlja neku nuždu.

Lav – uvijek traži ono najbolje za sebe, što nije baš jednostavno niti lako, tako da se ne treba čuditi što se teško vežu za nekoga, uvijek misleći da iza ugla ima nešto bolje.

Strijelac – obožavaju svoju slobodu, a jednako tako ne gledaju ljude koji traže puno, tako da im priča koja treba trajati zauvijek nije ni najmanje napeta…

Vodolija – samostalnost im je na prvom mjestu, zajedništvo im ne predstavlja baš puno, tako da im je brak u globalu nezanimljiva pojava, jedino ako stvarno ne nalete na osobu koja im je interesantna iz drugih razloga.

Super žena

2 komentara

  1. Hello there! Do you know should they help make any plugins to aid with Search engine optimization? I’m hoping to get my website to rate for a few focused keywords but I’m not really viewing very good gains. If you know of the please share. Be thankful!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com