PORODICA SIMIĆ OČAJNA: Koza Belka im pojela 20.000 evra koje su spremili da kupe njivu! - Volim Podgoricu

PORODICA SIMIĆ OČAJNA: Koza Belka im pojela 20.000 evra koje su spremili da kupe njivu!

Vijest o kozi Belki iz okoline Aranđelovca mogla bi da se svrsta u rubriku “vjerovali ili ne”!

Kako piše lokalni portal aranđelovacinfo.rs, u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović u opštini Aranđelovac, koza Belka pojela je 20.000 evra, koje je porodica spremila za kupovinu 10 hektara zemlje.

Simići, ugledna porodica iz Ranilovića, riješila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 evra, kako bi kupila 10 hektara zemlje, ali je tog jutra sve krenulo po zlu.

“Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovjek od kog kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i čovjeka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, da nahrani stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već nekoliko godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola”, govori kroz suze uplakana snajka Milena.

“Kada smo čuli šuškanje i buku moj muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio. Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 evra samo, a sve ostalo je bilo pocijepano i pojedeno. Muž od toga dana ništa ne govori, samo sjedi i ćuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno”, rekla je za Aranđelovacinfo snaja Milena.

(arandjelovacinfo.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com