Home / SPORT / Fudbal / Čelnik Zvezde savjetovao Crnogorca da igra 5+ protiv PSŽ!
Neymar Milos Degenek Angel Di Maria UEFA Champions Legaue football match between PSG Paris Saint Germain and Crvena Zvezda in Paris, France on October 03. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ STEPHANE ALLAMAN)

Čelnik Zvezde savjetovao Crnogorca da igra 5+ protiv PSŽ!

Član uprave Zvezde, kako piše Srpski telegraf a prenosi njihov portal republika.rs, savjetovao je po izvlačenju grupa Lige šampiona svog dugogodišnjeg prijatelja, biznismena iz Crne Gore, kako da zaradi novac od učešća srpskog tima u Ligi šampiona. Ideja je bila da se velika suma uplati na ubjedljiv poraz crveno-bijelih u Parizu, sa pet ili više golova razlike. Ono što povezuje ovu dvojicu prijatelja je činjenica da se poznaju dugi niz godina i da su bili aktivni u fudbalskom životu Srbije i Crne Gore.

Francuski list Ekip je, podsjetimo, pisao da je funkcioner srpskog kluba pokušao da uplati pet miliona evra na poraz ekipe iz Ljutice Bogdana od najmanje pet golova razlike.

 

Kako se dalje navodi, novinari Srpskog telegrafa stupili su u kontakt sa reporterima Ekipa kako bi sa njima podijelili i razmenili saznanja. Interesantno je da je francuski novinar koji je pisao inicijalni tekst odmah pretpostavio o kojim se akterima radi, imenom i prezimenom…

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *