ČULI STE ZA KOZU KOJA JE POJELA 20.000 EURA? Evo šta je zapravo istina! Oglasila se ,,oštećena” porodica! - Volim Podgoricu

ČULI STE ZA KOZU KOJA JE POJELA 20.000 EURA? Evo šta je zapravo istina! Oglasila se ,,oštećena” porodica!

Žiteljima sela Ranilović, kod Aranđelovca telefon ne prestaje da zvoni, a sve zbog jedne navodne koze, po imenu Belka. Ta Belka je “pojela 20.000 eura” izvjesnoj porodici Simić, koja se spremala za kupovinu 10 hektara zemlje, objavio je lokalni aranđelovački portal i ubrzo su je prenijeli mnogi mediji.

Bizarne vijesti su ponekad istinite, ali ova o kozi koja je ušla uz kuću i sa stola pojela nečiju ušteđevinu, u rangu je onih koje objavljuju portali isključivo za zabavu i smijeh. Stoga je i bijes mještana Ranilovića opravdan, jer će neko pomisliti da su bogati i postati meta lopova.

Ljutiti Simići iz sela Ranilović, bili su vidno bijesni u razgovoru sa novinarima “Blica”.

“Telefon od jutros ne prestaje da mi zvoni. Prestanite da me zovete! Nemam ni kozu, nemam ni pare!”, kratko je rekla Simićka iz Ranilovića, dodavši da ona nije čula za incident jer se “nije dogodio”.

Kako je objavio Aranđelovacinfo.rs, Simići, ugledna i čestita porodica iz Ranilovića rešila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 eura, kako bi kupili 10 hektara zemlje.

Ali tog jutra sve je pošlo kako ne treba. U razgovoru sa novinarima portala Aranđelovacinfo.rs, jedan od ukućana je navodno otkrio kako je došlo do toga da koza pojede novčanice.

“Ustali smo rano, prebrojali novac jer je trebalo da dođe čovjek od kojeg kupujemo zemlju, kako bi potpisali ugovor i čovjeka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast, izašao je kao i svako jutro napolje da nahrani stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već par godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola”, navodno je pričala za Ar Info uplakana snajka Milena.

Da priča bude još bizarnija, portal je objavio i da je Belka završila na ražnju, a novinar na ručku kod Simića, i svi zajedno su – pojeli kozu.

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com