DISKREDITUJE FUNKCIONERE? Policija istražuje ko stoji iza Fejsbuk stranice! - Volim Podgoricu

DISKREDITUJE FUNKCIONERE? Policija istražuje ko stoji iza Fejsbuk stranice!

Budvanska policija istražuje ko stoji iza Fejsbuk stranice Budva u srcu, nakon što je nekoliko opštinskih funkcionera podnijelo prijavu zbog diskreditacija koje su iznijete u statusima na toj društvenoj mreži.

Budva u srcu koja je otvorena na Fejsbuku prije godinu i po, uglavnom se kritički odnosi prema opštinskim funkcionerima, posebno onim iz redova Demokrata.

Nedavno je počeo serijal objava pod imenom “Kucamo na vrata najbizarnijih opštinskih funkcionera”, a u fokusu su im bili predsjednica Upravnog odbora opštinskog preduzeća “Mediteran reklame” Vesna Tanović, potpredsjednik Opštine Mihailo Đurović, menadžer grada Milo Božović, sekretar za pravnu zaštitu Nikola Plamenac, bivši sekretar za društvene djelatnosti Đorđije Pribilović, glavna gradska arhitektica Ana Samardžić, v.d. predsjednika Demokrata Budve Krsto Kiko Radović, a gotovo da nema dana da se ne osvrnu na rad aktuelnog gradonačelnika Dragana Krapovića.

Neprimjeren način na koji se u svojim statusima bave nerijetko i privatnim životima funkcionera, bio je povod prijave policiji u kojoj je označeno da iza stranice Budva u srcu stoji jedan od funkcionera bivše gradske uprave, kada je Budvom upravljala koalicija DPS-SDP.

Policiji je prije više od pola godine takođe prijavljena ista ova stranica, kada se na neprimjeren način bavila privatnim životom i načinom na koji se ponaša u Opštini jedan od rukovodilaca opštinske službe.

Nakon što je policija pokrenula istragu, Budva u srcu je objavila da je hakovana i praktično nekoliko mjeseci nije bilo objava niti komentara na račun Krapovićeve administracije.

Međutim, prije par mjeseci stranica je aktivirana i svakodnevno se bavi aktuelnim dešavanjima u Opštini, Turističkoj organizaciji Budva, te ostalim gradskim službama.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com