SLIKA IZ KLINIČKOG CENTRA ZAPALILA REGION: Doktorka Grujičić sve šokirala! Ovo je za svaki ponos! - Volim Podgoricu

SLIKA IZ KLINIČKOG CENTRA ZAPALILA REGION: Doktorka Grujičić sve šokirala! Ovo je za svaki ponos!

 Doktorka Danica Grujičić šokirala je juče Srbiju i region fotografijom koju je podelila na Fejsbuku, a korisnici ove društvene mreže su u nevjerici gledali sliku iz Kliničkog centra Srbije.

Uz fotografiju dr Danica je objavila i poruku koja počinje riječima Ne tražite izgovore…

Dr Danica, načelnica Odeljenja za neuroonkologiju Kliničkog centra Srbije, došla je na posao sa slomljenim stopalom! Životno ugroženog pacijenta operisala je u gipsu, u kolicima!

“Iako sam zbog slomljene noge došla u situaciju da zavisim od tuđe pomoći, postoje oni kojima je pomoć potrebnija. Zato sam i ovih dana sa svojim timom u operacionoj sali. Uvek će nas sprečavati nepredviđene prepreke ali od naše volje zavisi da li će nas savladati ili ćemo ih prevazići”, napisala je vrsna srpska doktorka na Fejsbuku.

Njen potez izazvao je lavinu pozitivnih komentara…

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Dr Grujičić je pre desetak dana pukla mala kost stopala, a oporavak je dug i zahtijeva mirovanje.

(VOlim Podogricu/Kurir.rs)

1 komentar

  1. I needed to write you a very small remark so as to give many thanks once again for your spectacular things you’ve contributed here. This has been quite seriously generous with people like you to supply without restraint what some people could possibly have supplied for an e-book to generate some money for themselves, even more so considering the fact that you might have done it if you ever desired. The creative ideas additionally worked to provide a fantastic way to be certain that many people have similar dreams just like my very own to learn more with regards to this condition. Certainly there are thousands of more pleasurable sessions in the future for people who check out your site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com