SAZNAJTE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje tokom dana vikenda! - Volim Podgoricu

SAZNAJTE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje tokom dana vikenda!

U subotu se očekuje umjereno do potpuno oblačno vrijeme, jutro uglavnom suvo, tokom dana povremeno kiša, pljuskovi, na jugu i grmljavina, u višim planinskim predjelima na sjeveru i susnježica i snijeg. U kasnim popodnevnim satima susnježica i snijeg očekuju se i u nižim predjelima na sjeveru. Krajem dana i tokom noći postepen prestanak padavina i djelimično razvedravanje.

Vjetar južnih smjerova, mjestimično umjeren do pojačan, u sjevernim predjelima i na primorju ponegdje i jak, u popodnevnim satima u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni, krajem dana u pojačanju. Jutarnja temperatura vazduha -2 do 9, najviša dnevna 2 do 15 stepeni.

Podgorica: Pretežno oblačno, tokom dana povremeno kiša, pljuskovi, moguća i grmljavina. Krajem dana ili tokom noći prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vjetar slab do umjeren, južnih smjerova, krajem dana i tokom noći sjeveroistočni, umjeren do jak. Jutarnja temperatura vazduha oko 7, najviša dnevna oko 9 stepeni.

Pretežno sunčano biće u nedjelju, uz povećanje oblačnosti u popodnevnim satima, a krajem dana i tokom noći povremeno kiša, u višim planinskim predjelima na sjeveru susnježica i snijeg.

Tokom jutra ili prijepodneva, na sjeveru, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, od sredine dana u sjevernim predjelima južnih smjerova, umjeren do pojačan. Jutarnja temperatura vazduha -8 do 6, najviša dnevna 4 do 16 stepeni.

Podgorica: Pretežno sunčano, uz povećanje oblačnosti u popodnevnim satima, a uglavnom tokom noći kiša. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha oko 6, najviša dnevna do 14 stepeni.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com