Uradite VEČERAS ove RITUALE i osjetićete UTICAJ mladog Mjeseca kao nikada prije! - Volim Podgoricu

Uradite VEČERAS ove RITUALE i osjetićete UTICAJ mladog Mjeseca kao nikada prije!

Mlad Mjesec u Strelcu odigraće se 7. Decembra, a njegova pozitivna energija će nas pokrenuti na nova dešavanja. Mnogima je već ova godina dosadila, sada je trenutak da napravite nove planove!

Sa ovom energijom okrenućete novi list i ostvarićete svoje ciljeve. Ona takođe donosi nove početke, i pomaže vam da stignete tamo gdje ste krenuli. Na pojedine znakove će djelovati baš jako, dok će je neki osjetiti slabije.

Mlad Mjesec je idealno vrijeme da započnete nesto novo, pogotovo sada kada je u Strelcu. Jer, Strelac voli da širi znanje, optimista je, voli avanture i stalno istražuje um. Jaka pozitivna energija će se probuditi u vama, pokrenućete promjene koje su vam potrebne.

Ovaj Mlad Mjesec će uspjeti da vas opusti, ali i da vas pripremi za nove stvari. Ako ne osjećate to, onda nešto nije kako treba. Pokušajte sa ritualima da osvijestite svoju svrhu i da prepoznate ono šta treba da radite.

Rituali za Mlad Mjesec:

  • Upalite mirišljavu svijeću.
  • Stavite blizu sebe neku svoju dragu stvar, amajliju, kristal, nešto od nakita…
  • Izgovarajte svoju omiljenu afirmaciju.
  • Uživajte u stvarima koje vas opuštaju, topla kupka, meditacija, kuvanje, pjevanje, igranje, kreativno crtanje ili pisanje, sex…

Sledeći znakovi će najjače osjetiti energiju decembarskog Mladog Mjeseca.

Na OVNOVE će dosta pozitivno uticati ovaj Mlad Mjesec, tako da vam zvijezde savjetuju da uradite jedan restart”. Potrebno je da budete iskreni, prvenstveno sa sobom pa sa drugima. Sa ovom energijom zaboravite na prošlost, fokus neka vam budu novi planovi. Ostvarenja će ići lako.

VAGE će iskoristiti ovaj Mlad Mjesec za putovanja. Energija Strelca u vama će pokrenuti želju za posjetom delekih destinacija. Mnoge Vage će poželjeti da se zauvijek presele u inostranstvo. Idealno je vrijeme da radite na tome. Pomoć od ljudi koji imaju veze sa inostranstvom će vam puno značiti.

putovanje

putovanje
Foto: Profimedia

STRELČEVI će sa ovim Mladim Mjesecom doživjeti potpuno buđenje. Već izvjesno vrijeme ništa se ne dešava. Bio vam je potreban odmor. Osjećali ste se slabo. Sada je vrijeme da se probudite i osvijestite. Mnoge promjene će vam ići od ruke i donijeće vam izobilje. Nova poznanstva će vam donijeti mnogo koristi.

JARČEVI će takođe jako osjetiti energiju ovog Mladog Mjeseca. Vrijeme je da se posvetite sebi, da usporite malo i shvatite gdje griješite. Previše ste obaveza natovarili sebi na vrat. Sada je vrijeme da promijenite svoje loše navike. Povetite se svom tijelu i umu. Odmarajte, idite na masaže i meditirajte. Posjetite kozmetičke  salone, priuštite sebi  estetske tretmane i prosto uživajte.

Izvor: Astro Paunović

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com