CRNOGORSKI SVATOVI ZAVRŠILI U ZATVORU! “Zbog policije sad treba da budem đever iz zatvora, a đever je bitna uloga na svadbi”! - Volim Podgoricu

CRNOGORSKI SVATOVI ZAVRŠILI U ZATVORU! “Zbog policije sad treba da budem đever iz zatvora, a đever je bitna uloga na svadbi”!

Svadbenu kolonu danas je u Danilovgradu zaustavila policija, i privela đevera na svadbi Nebojšu Krsmanovića i svata Đorđija Jakića, koji su navodno omalovažavali policajca.

To su “Vijestima” saopštili iz Uprave policije, objašnjavajući da su svatovi privedeni  nakon vjenčanja u zgradi Opštine Danilovgrad.

Krsmanović tvrdi da niko od svatova nije vrijeđao policiju, dodajući da mu je ponašanje službenika UP nejasno.

“Ne živim u Danilovgradu. Došao sam iz Njemačke da budem đever na svadbi, a završio sam u pritvoru samo zato što sam izašao iz automobila i pitao policajca zbog čega je svadbena kolona zaustavljena”, tvrdi Krsmanović.

On je objasnio da je, nakon što je nevjesta izašla iz sale za vjenčanja, Jakić “opalio iz plašljivca”.

“To je stari crnogorski običaj. Svatovi su sjeli u automobile i krenuli smo. Kolona je zaustavljena posle nekih 300 metara i rečeno nam je da ne možemo proći zbog krosa. Čekali smo petnaestak minuta, niko nije prolazio. Izašao sam iz vozila i pitao policajca što je problem. Udario me, ubacio u službeno vozilo i priveo u stanicu. Nisam nikoga vrijeđao, ako ga nije uvrijedilo moje pitanje. To će se dokazati kada se pregledaju snimci sa kamera, jer kamere postoje u centru Danilovgrada”, rekao je on.

Krsmanović tvrdi da ni Jakić, kao ni niko od svatova, nijesu vrijeđali policiju.

“Ovo da policija maltretira svatove nigdje drugo se ne bi moglo desiti, pogotovo ne na zapadu, gdje živim. , Zbog njih sad treba da budem đever iz zatvora, a đever je veoma bitna uloga na svadbi”, rekao je Krsmanović novinaru “Vijesti”, u telefonskom razgovoru.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com