Home / NOVOSTI / U stampedu u noćnom klubu šest mrtvih, petoro djece!

U stampedu u noćnom klubu šest mrtvih, petoro djece!

Šest osoba, od kojih pet maloljetnika, poginulo je dok je 35 osoba povrijeđeno u stampedu rano jutros na koncertu u disko-klubu u malom gradu na obali Italije, u blizini Ankone.

Među poginulima su tri djevojčice i dva dječaka, kao i odrasla žena – majka koja je bila u pratnji kćerke na koncertu u disko-klubu u gradu Korinaldu, gdje je nastupao italijanski reper Sfera Ebasta.

Dvanaest među 35 povređenih su u ozbiljnom stanju, saopštila je policija.

Za sada nije precizirano koliko godina imaju žrtve stampeda, a ne zna se ni koliko je tačno ljudi bilo u prepunom klubu kada je stampedo počeo.

Italijanski zvaničnici Vatrogasno-spasilačke službe rekli su agenciji ANSA da je publika na koncertu u noćnom klubu “Lanterna azura” počela da paniči i da trči ka izlazima nakon što je neko naprskao supstancu sličnu biber-spreju.

Neimenovani tinejdžer (16) rekao je da su vlasnici kluba plesali čekajući početak koncerta kada je stampedo počeo.

Isti tinejđžer, koji je prebačen u bolnicu zbog povreda, rekao je i da je najmanje jedan izlaz za slučaj opasnosti bio zaključan kada je pokušao da izađe.

Vlasti istražuju da li su izlazi za slučaj opasnosti funkcionisali.

Check Also

OGROMNA RUPA OTVORILA SE U ROŽAJAMA! NI NAJSTARIJI NE PAMTE OVAKO NEŠTO: Sve se zatreslo, a onda se začuo HUK VODE! (VIDEO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *