Krvoločni staford napao dijete, drugom psu odgrizao nogu! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Krvoločni staford napao dijete, drugom psu odgrizao nogu! (VIDEO)

Jedno dijete je povrijeđeno danas u Smederevskoj Palanci, kada ga je usred grada napao pas.Agresivni staford odmah je potom odgrizao nogu drugom psiću, javili su na mrežama stanovnici ovog grada.

Do navodnog napada na dijete došlo je ispred Osnovne škole “Heroj Ivan Mukar”, a osim mališana, povrijeđena su navodno još tri psa, među kojima je i francuska pudla.

– Staford u parku kod HIM škole napao tri psa i jedno dijete. Obaveštena je i policija. Molim sve ako ga primijete u bilo kom dijelu grada odmah da mi jave, kako bi ga uhvatili. Pas je izuzetno krvoločan i sve koji mu priđu, napada! – upozorio je na svom Fejsbuk profilu Nikola Vučen, ondašnji predsjednik skupštine.

Uz ovu objavu, on je priložio i snimak nakon napada, zabilježen sa terase susjedne zgrade. U komentarima su brzo počeli da se javljaju svedoci nemile scene, pa i autorka snimka.

–  Nisam stigla da snimim sve… Pas je “kidao” drugog psa… Vlasnik se rvao sa njim… Udarao pesnicama i jedva ga odbranio, tek kada mu je pomogao još jedan prolaznik. Ovo je tek pred kraj događaja, čisto da vidite kako izgleda. Pas je vjerovatno bolestan od parvaviroze ili slično… Nije sav svoj. Molim vas, obazrivo sa njim – upozorila je ona i dodala da je u pitanju blijedožuti pas.

Drugi korisnik priložio je slike uvijene dječije ruke i mnogo manjeg psa na kome su vidne povrede. Za obje fotografije tvrdi da su nastale danas nakon napada.

Uznemireni Palančani neprestano postavljaju pitanja da li je pas uhvaćen. Mnogi od njih su planirala da subotnje veče provedu van kuće ili da pošalju svoju djecu na rođendane, ali dok pas ne bude uhvaćen, niko to neće učiniti mirna srca.

(Telegraf.rs)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com