OVO SU MAJKA I ĆERKA KOJE JE UBIO PIJANI VOZAČ: Imao 3 promila alkohola u krvi, posle nesreće PUZAO jer nije mogao da stoji na nogama (FOTO) - Volim Podgoricu

OVO SU MAJKA I ĆERKA KOJE JE UBIO PIJANI VOZAČ: Imao 3 promila alkohola u krvi, posle nesreće PUZAO jer nije mogao da stoji na nogama (FOTO)

Novi Travnik zavijen je u crno posle nesreće u kojoj su poginule majka i ćerka, Azra i Alma Hajrić, a povrijeđena trojica dječaka.

Nermin Rustempašić, koji je osumnjičen da je u alkoholisanom stanju automobilom u centru grada ubio majku i ćerku i nanio teške tjelesne povrede trojici dječaka, priveden je u prostorije Kantonalnog tužilaštva Travnik.
FOTO: AVAZ.BA

Nakon saslušanja, dežurni kantonalni tužilac predložio je pritvor za Rustempašića, a o tome će odlučivati sudija za prethodni postupak Kantonalnog suda u Novom Travniku.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Kako se navodi, ročište za određivanje pritvora biće održano u poslijepodnevnim satima.

FOTO: AVAZ.BA

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija Rustempašića odmah nakon što je izazvao tragediju. On je, kako se i vidi na slici, nakon izlaska iz vozila četvoronoške teturao i nije znao šta se dešava.

Među povrijeđenima su još sin poginule Azre, zatim dva sina glavnog imana Harisa ef. Amidžića, koji imaju osam i 12 godina. Jedan je smješten u bolnicu u Travniku, dok je drugi, zajedno sa povrijeđenim Azrinom sinom, prevezen u UKC Sarajevo.

U Travniku je proglašen i dan žalosti.

 

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Facebook, Avaz.ba

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com