Osnovci primoravali drugarice na seks! Ucjenjivali ih golim slikama! Roditelji u telefonu otkrili DETALJE PAKLA koje su prolazile - Volim Podgoricu

Osnovci primoravali drugarice na seks! Ucjenjivali ih golim slikama! Roditelji u telefonu otkrili DETALJE PAKLA koje su prolazile

Dječaci prijetili dvijema djevojčicama da će njihove golišave fotografije, koje su jednom od njih poslale preko Fejsbuka, objaviti na internetu ukoliko s njima ne budu imale odnose

Policija u Zaječaru uhapsila je trojicu maloljetnika, učenika jedne osnovne škole u tom gradu, koji su dvije djevojčice od 13 i 15 godina primoravali na seksualne odnose, ucenjujuću ih njihovim golišavim fotografijama.

Kako Kurir saznaje, trojica osnovaca su više od mjesec dana ucjenjivala svoje vršnjakinje, a raskrinkani su nakon što su roditelji jedne od njih u telefonu pronašli prijeteće poruke.

 

Krivične prijave

– Protiv trojice dječaka od 14, 15 i 16 godina, koji pohađaju osnovnu školu u Zaječaru, podnijete su krivične prijave zbog silovanja primoravanjem, kao i zbog posjedovanja pornografskog materijala i iskorišćavanja maloljetnica u te svrhe.

Sva trojica su i dalje na slobodi, a tužilaštvo, u koje je trebalo da budu dovedeni kasno po podne na saslušanje, tražilo je da im se odredi pritvor do 30 dana – kazao je za Kurir dobro obavješten izvor.

On kaže da je sve počelo kada su djevojčice putem društvenih mreža poslale svoje golišave fotografije dječaku starom 16 godina. On je te slike pokazao drugoj dvojici dječaka, a potom su zajedno skovali plan da ucjenjuju drugarice.

– Prijetili su da će na Fejsbuku objaviti njihove obnažene fotografije, da će im se cela škola smijati, da će ih roditelji izbaciti iz kuće, da će svi vidjeti kako su njih dvije “prave prostitutke”. Nažalost, djevojčice su se uplašile bruke i, umjesto da sve ispričaju roditeljima, policiji ili nekom u školi, obje su podlegle ucjeni. Tada je za obe nastupio pakao – dodaje sagovornik.

 

Promjene u ponašanju

Kako se saznaje, starija djevojčica je sa najstarijim dečkom, koji je sve i organizovao, imala seksualni odnos, dok je preostalu dvojicu bila prisiljena da oralno zadovolji. Njena mlađa drugarica je, navodno, imala samo oralni seks sa najstarijim dečkom.

Slučaj vjerovatno nikada ne bi bio otkriven da roditelji jedne djevojčice nisu provjerili njen mobilni telefon.- Primjetili su da se povukla u sebe, da ne izlazi iz sobe. Odlučili su da joj krišom pregledaju telefon, gdje su potom našli ucjenjivačke poruke. Pritisli su ćerku i ona im je, plačući, sve ispričala. Roditelji su odmah obavijestili policiju, koja je uhapsila maloljetnike i podnijela krivične prijave – kaže  izvor blizak istrazi.

1 komentar

  1. Most of the people make use of the list to make certain they have all of the appropriate elements, such as food and clothes. It also helps you to pack the appropriate camping equipment.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com