Ovo su NAJBOLJE OCIJENJENI političari u Crnoj Gori! (FOTO) - Volim Podgoricu

Ovo su NAJBOLJE OCIJENJENI političari u Crnoj Gori! (FOTO)

Predsjednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović dobio je najveću prosječnu ocjenu (2,73) od svih političara obuhvaćenih najnovijim istraživanjem Centra za demokratiju i ljudska prava (CEDEM) u kojem su učestvovala 1004 ispitanika.

Istraživanje je realizovano u periodu od 26. novembra do 08. decembra 2018. godine

Najniža ocjena koju je neko od političara mogao dobiti je jedan, a najviša pet.

Iza Đukanovića je lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić sa prosječnom ocijenom 2,51, treći je aktuelni ministar prosvjete Damir Šehović (2,39), dok je premijer Duško Marković četvrti sa prosječnom ocjenom 2,37.

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Socijaldemokrata Ivan Brajović je na petom mjestu sa prosječnom ocjenom 2,21, lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović je šesti (2,19), a predsjednik Socijalstičke narodne partije (SNP) Vladimir Joković sedmi sa prosječnom ocjenom 1,98.

Među prvih 10, nalaze se još i poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović koja se nalazi na osmom mjestu sa prosječnom ocjenom 1,98, deveti je predsjednik Demosa Miodrag Lekić (1,89), a deseti predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević (1,87).

Vijesti

1 komentar

  1. Dje su radili ovu anketu? U onoj limenci na koniku dje glasove kupuju na izbore mozda? CEDEM je ionako produzena ruka DPS. CEDEM samo i sluzi da glumi kao neku kontrolu izbora, da glumi kao neki monitoring demokratije. A ustvari ista ekipa iz CEDEMa uzima masne grantove iz EU, a ko zna sta sve uzimaju ispod ruke od DPS. Trebao vi ovaj CEDEM da i trunku obraza ima da se momentalno zatvori i izvini narodu Crnogorskom za laganje i foliranje!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com