UTIP Crna Gora izmiješta tranzitni cjevovod - Volim Podgoricu

UTIP Crna Gora izmiješta tranzitni cjevovod

Iz UTIP Crna Gora saopstili su da su u toku radovi na izmiještanju tranzitnog cjevovoda DN 300 mm ispred budućeg stambeno-poslovnog kompleksa „Ljubović Hill Homesˮ na urbanističkoj parceli br. 1, a koju čine katastarske parcele 3906/2, 3906 /42 i 3906/46 , KO Podgorica III u zahvatu DUP – a „ Pobrežje – zona Gˮ – Izmjene i dopune u Podgorici.

Predmetni radovi se – kako se navodi -izvode u saradnji sa kompanijom Vodovod i kanaliazacija doo Podgorica.

“Investitor radova kompanija UTIP Crna Gora je shodno Zakonu o planiranju prostora i izgradnji objekata uredno prijavio radove kod nadležnog Ministarstva i dobio saglasnost na izvođenje istih. Takođe, za izvođenje radova na izmiještanju tranzitnog cjevovoda su dobijene i sve druge potrebne saglasnosti od strane drugih nadležnih inspekcijskih organa.

Rok za izvođenje radova je 4-5 dana i nakon završetka istih investitor je u obavezi da biciklističku i pješačku stazu dovede u prvobitno stanje.

Posebno želimo da napomenemo da će se zamjenom starih azbestnih vodovodnih cijevi sa novim modernim cijevima poboljšati kvalitet snabdijevanja vodom svih korisnika usluga kompanije Vodovod i kanaliazacija doo Podgorica”, kaže se u saopstenju.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com