Crnogorka ipak nije stigla do finala (FOTO) - Volim Podgoricu

Crnogorka ipak nije stigla do finala (FOTO)

Crnogorska predstavnica na ovogodišnjem izboru za Mis svijeta održanom u Kini, Natalija Gluščević, nadala se plasmanu u finale, ali ipak nije prošla. I pored toga ona kaže da je zadovoljna i da je iza nje lijepo iskustvo, možda i odskočna daska za dalju manekensku karijeru.

Učenica trećeg razreda Srednje elektro-ekonomske škole iz Bijelog Polja u Kinu je pošla 9. novembra, a na takmičenju koje je počelo 8. decembra našla se u konkurenciji 117 ljepotica iz cijelog svijeta, gdje je pobjedu odnijela Meksikanka Vanesa Ponče de Leon.

“Moja očekivanja su bila dobra zabava, upoznavanje nove kulture, kao i dobar plasman. Naravno, upoznala sam mnogo divnih osoba, vidjela nova mjesta i najbitnije od svega je to što sam zadovoljna i što sam se lijepo provela”, kazala je Gluščevićeva po povratku iz Kine za “Vijesti”.

Natalija je za Mis Crne Gore 2018. odabrana na izboru koji je održan u Herceg Novom sredinom godine, što joj je bio prvi put da se oprobala u modelingu, na nagovor članova porodice. Nakon pobjede za “Vijesti” je kazala joj takmičenje u Herceg Novom donijelo slavu kakvu kakvu nije očekivala i promijenilo život iz korijena. Sad je prenijela i iskustva iz Kine.

“Svakodnevno smo se spremale za finale, imale smo mini takmičenja, najviše sam uživala dok smo obilazili razna mjesta: parkove, plaže… Imale smo mnoga snimanja. Najzanimljiviji je bio tradicionalni ples koji smo odigrale tokom predstavljanja, to je ostavilo veliki utisak, igrale smo užičko kolo, a takođe smo ubacile i crnogorsko oro”, kazala je ona.

Uoči puta za Kinu Gluščević je izjavila da nije imala puno vremena za pripremu, ali da je dosta radila na sebi i da je spremna za takmičenje, te da se nada plasmanu u finale izbora za Mis svijeta. Ona ipak nije nastavila tradiciju loših rezultata crnogorskih predstavnica na ovom takmičenju, a upitana što misli da je uzrok tome, odgovorila je da je potrebno više podrške sunarodnika.

“Nažalost, Crna Gora nije prošla u finale, iako su naše cure obrazovane i lijepe – ne plasiraju se dobro. Mislim da bi trebalo da ljudi više prate izbore i podržavaju svoje predstavnice svoje države, kao što se to dešava u većim zemljama”, smatra ona.

Bjelopoljka čiji uzor u manekenstvu je Adrijana Lima u Kinu je pošla pod okriljem kompanije MissYu koja svake godine organizuje izbor za Mis Crne Gore, a tamo je nosila haljinu koju je kreirala dizajnerka Sanja Bobar, nošnju koju je uradila porodica Bulatović, te garderobu Joymiss butika.

“Čast mi je što sam predstavljala Crnu Goru na ovom takmičenju. Planiram u narednom periodu da se posvetim školi, naravno baviću se manekenstvom i posvetiću se humanitarnom radu”, otkrila je Gluščevićeva

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com