Djevojčicu (3) su ostavili na kratko samu sa psom: Kad se majka vratila, šokirala se od prizora koji je zatekla (FOTO) - Volim Podgoricu

Djevojčicu (3) su ostavili na kratko samu sa psom: Kad se majka vratila, šokirala se od prizora koji je zatekla (FOTO)

Jedna majka otišla je do toaleta i ostavila svoju ćerkicu (3) nasamo sa psom. Kada je izašla napolje, imala je šta da vidi. Pas više nije bio bijel…

Definitivno, trogodišnje radoznalo dijete ne bi trebalo ni sekund ostaviti van svog vidokruga, ali zar majka ne može ni pet minuta da izdvoji za potrebe iza zatvorenih vrata, a da se ne desi ovako nešto.

Izgleda da ne… Mama Džona, koja inače ima 27 godina, naučila je lekciju. A pas…. Pas je moro na jedno dugo i naporno kupanje.

Umjesto papira, dejvojčica je odlučila da iskoristi telo savršeno bijelog psa i da pokaže svoje slikarsko umijeće. Mala umjetnica željela je da eksperimentiše, a pas je ostao obojen svim bojama – od roze do crne.

Majka se prvo šokirala, a onda shvatila da je cela situacija zapravo smiješna.

Inače, ova žena radi kao uzgajivač pasa i, osim “šarenog” boksera ima još četiri.

Inače, prema svjedočenju mame, pas je bio toliko uzbuđen svojim novim izgledom da je neprestano skakao od sreće.

1 komentar

  1. I really wanted to develop a small remark to say thanks to you for some of the amazing recommendations you are writing at this website. My considerable internet look up has at the end been recognized with brilliant suggestions to exchange with my guests. I would assert that we site visitors actually are quite lucky to exist in a wonderful community with so many outstanding people with very beneficial principles. I feel very much fortunate to have used your entire webpage and look forward to many more brilliant times reading here. Thanks once again for all the details.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com