Nikšićanin PRIJETIO I TJERAO SESTRU I NJENU DJECU IZ KUĆE: Policija mu oduzela bombe i municiju! - Volim Podgoricu

Nikšićanin PRIJETIO I TJERAO SESTRU I NJENU DJECU IZ KUĆE: Policija mu oduzela bombe i municiju!

Službenici CB Nikšić su, postupajući po prijavi J.N. da je njen brat A.N. (37) iz Nikšića nju i njenu djecu tjera iz kuće i upućuje im uvrede i prijetnje, podnijeli prekršajnu prijavu protiv A.N. zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

Policijski službenici su tom prilikom izvršili i pretres kuće i pronašli dvije ručne bombe i 30 komada pištoljske i puščane municije.

“O pronalasku bombi obaviješteni su službenici MUP-a – Direktorata za vanredne situacije koji su ih izuzeli sa lica mjesta. O događaju je obaviješten državni tužilac koji će se nakon vještačenja u Forenzičkom centru izjasniti o kvalifikaciji djela”, stoji u saopštenju policije.

Nikšićka policija je u pretresu stana i drugih prostorija koje koristi sugrađanin Z.S. (53) pronašla i oduzela 197 komada municije kalibra 7,62 milimetra i okvir od automatske puške.

O događaju je obaviješten državni tužilac koji će se nakon vještačenja u Forenzčkom centru izjasniti o kvalifikaciji djela, saopšteno je iz Uprave policije.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com