Home / NOVOSTI / HOROR: Otac zaklao troje djece, pa ženi ostavio oproštajno pismo: Uzeo sam ti ono najdraže, niko te više neće zvati “mama”

HOROR: Otac zaklao troje djece, pa ženi ostavio oproštajno pismo: Uzeo sam ti ono najdraže, niko te više neće zvati “mama”

Admir Sović (37) iz bihaćkog naselja Mali Lug, koji je zaklao svoje troje djece, a potom počinio samoubistvonakon mostruoznog zločina ostavio je poruku upućenu ženi. Prema poruci, on je htio da se osveti supruzi koja ga je ostavila prije mjesec dana.

Zločin je prijavio Admirov najbolji prijatelj Asim Dulić, piše Dnevni avaz. Na teren su izašli policijski službenici, a s njima i stručnjak za eksploziv.

 Sović je ostavio ručnu bombu, na kojoj je osigurač bio skoro izvučen. Indikativno je da je bombu stavio na komad papira na kojem je napisao poruku za svoju suprugu Leilu – otkriva izvor  iz policije. Napravu su deaktivirali, a rodbina je uvjerena da ju je Admir postavio za Leilu, kako bi i ona poginula od mine.

Istražitelji su bili šokirani porukama koje su pronašli.

Porodična kuća Sovića u kojoj se dogodio strašan zločin Foto: klix.ba

– Napisao je: “Ne sekiraj se, djeca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, djecu vodim sa sobom, a tebe, k**vo nikada niko više neće zvati “mama”” – napisao je Admir nakon što je ubio djecu.

Papir je bio krvav, kao i zidovi sobe u kojoj su djeca spavala.

– Zidovi su krvavi, jer je djecu zaklao kuhinjskim nožem. Pronašli smo i krvavi nož. U tom oproštajnom pismu vidi se da je on želio da se osveti svojoj supruzi. Na kraju joj je napisao, ali to je već nečitko, da proda motor i nekome vrati dug. Dvoje mlađe djece spavalo je jedno pored drugog, dok je najstarije dijete bilo na drugom kauču – otkriva izvor Dnevnog avaza.

Nikom nije jasno šta je nateralo 37-godišnjeg Admira Sovića da ubije troje vlastite djece, a potom digne ruku na sebe.

Kako prenosi Klix.ba, prema informacijama do kojih su došli od poznanika ove porodice, nekoliko stvari je moglo da utiče na ovaj čin.

– Admir je dugo imao problema s vlastitim roditeljima, a bio je izbačen i iz kuće. Takav scenario nagnao ga je da iz porodične kuće u mjestu Sovići, koje se nalazi na granici Bihaća i Cazina, doseli u Bihać. Pored problema s roditeljima, dobre odnose nije imao ni sa suprugom, što je takođe duže trajalo – rekao je poznanik porodice.

Prema njegovim riječima, porodica se sve vrijeme borila i s lošim materijalnim stanjem i opštim siromaštvom. Admira je prije manje od mjesec dana napustila supruga, što je, čini se, bio teret s kojim se nije mogao dugo boriti.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com