OSVANULE NOVE SLIKE: Akcija bludnog popa zapalila društvene mreže - Volim Podgoricu

OSVANULE NOVE SLIKE: Akcija bludnog popa zapalila društvene mreže

Srbijom je poput bombe odjeknula vest da se pravoslavni jerej iz Rume našao u centru skandala nakon što se snimak njegovog seksa sa ljubavnicom proširio društvenim mrežama i portalima.

Eparhija sremska SPC protiv njega pokrenula je postupak, optužila ga za povredu javnog morala i osjećanja vjernika, kao i kršenje crkvenih kanona i izdaju porodičnih vrijednosti.

 

Za mnoge žitelje Rume ovo je pravi skandal i iznenađenje, a postoje i meštani koji su, kako kažu, znali za pojedine njegove afere i sklonosti ka ljubavnim avanturama.

– Bio je čest gost na slavama i rado se družio sa mještanima. Brzo je, međutim, počeo da ga bije glas da nije ravnodušan prema lepšem polu, nije ovo njegova jedina afera – kaže jedan od mještana koji je insistirao na anonimnosti.

U prilog ovim tvrdnjama ide i najnovija fotografija koja je isplivala, a na kojoj se vidi “druželjubivi pop” kako u krevetu uživa sa ljubavnicom. Ovoga puta su ljubavne igrice iz hodnika preselili u spavaću sobu, ali jedna stvar je ostala nepromijenjena – želja da se sve zabilježi aparatoim mobilnog telefona.

 

FOTO: FACEBOOK

 

I doktorka iz Rume voli da pravi vrele selfije

Ovo nije jedini seks skandal koji trese ovaj gradić u Sremu. Naime i jedna čuvena doktorka osvanula je na internetu u više nego slobodnom izdanju. Za sada nije poznato kako je dospjela u javnost, ali jedno je sigurno, u Rumi svi bruje o nestašnim fotkama!

 

(Kurir.rs)

1 komentar

  1. Udri pope na veselje !!! Čudna je ova svarnost. Nikome nije čudo da se dva muškarca krešu ali je čudo ovoga svijeta da neki pop kresne nešto mimo protokola.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com