Home / ŽIVOT + / Showbiz / SVE JE SPREMNO ZA SVADBU: Nevena Božović se udaje za CRNOGORSKOG pilota, a evo kada i gdje će krunisati svoju LJUBAV!

SVE JE SPREMNO ZA SVADBU: Nevena Božović se udaje za CRNOGORSKOG pilota, a evo kada i gdje će krunisati svoju LJUBAV!

Nevena Božović već godinu dana uživa u ljubavi sa zgodnim pilotom iz Crne Gore, Nikolom Ivanovićem. Iako do sada nije isticala svoj emotivni životu u prvi plan, njena romansa sa bogatim i uspješnim Budvaninom izašla je u javnost. Ona je priznala da je jako zaljubljena i da je njen sadašnji izabranik nešto najljepše što joj se dogodilo u životu.

 

Nevena je govorila, kako je svjesna svojih kvaliteta i samim tim je željela da pored sebe ima nekog ko joj parira u svemu. Izgleda da joj se želja ostvarila u potpunosti, jer ovaj ljubavni par će krunisati svoju ljubav na proljeće.

“Nevena i Nikola će se zakleti na vječnu ljubav u aprilu 2019. godine, pripreme su već uveliko u toku, svi su veoma srećni i uzbuđeni zbog vjenčanje, a svadbena ceremonija održaće se u jednom hotelu”, rekao je izvor blizak paru.

Podsjetimo se, u avgustu ove godine, Nevena je zajedno sa svojom porodicom i izabranikom srca, uslikana u Budvi na ručku, tokom kojeg su se dogovarali oko vjeridbe i detalja za buduće vjenčanje.

Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto: Dragana Udovičić

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *