STRADALA DRŽAVLJANKA CRNE GORE: Izašla iz voza, pa je udario „BMW” - Volim Podgoricu

STRADALA DRŽAVLJANKA CRNE GORE: Izašla iz voza, pa je udario „BMW”

Državljanka Crne Gore Anka Marinović (69) poginula je prije tri dana u saobraćajnoj nesreći kada ju je udario „BMW X5” u Novom Gradu u Republici Srpskoj. Nesreća se dogodila na magistralnom putu M–14 Novi Grad – Kostajnica.
„Nezavisne” prenose da je za volanom „BMW” bio Haris Ahmić (39), imam iz Kostajnice.
Nesreća se dogodila u četvrtak oko 17.50 u mjestu Donje Vodičevo.
Marinovićeva je, prema navodima medija, bila u posjeti u Donjem Vodičevu, gdje se i desila tragedija. Nedugo prije nesreće, ona je s mužem izašla iz voza. Suprug stradale već je bio prešao ulicu, kada je nju udario automobil.
Iz Policijske uprave Prijedor, navodeći inicijale učesnika u saobraćajnoj nesreći, saopšteno je da je uviđaj na licu mjesta izvršio okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, zajedno s policijskim službenicima Policijske stanice Novi Grad.
– Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela stradalog lica, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci – piše u saopštenju Policijske uprave Prijedor.
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru oko osam časova na putu Nevesinje-Gacko, kada se prevrnuo autobus pun putnika život je izgubila Ljiljana Boničić (66) iz Berana.
U udesu je dvoje ljudi poginulo, dok je 16 putnika povrijeđeno, od kojih pet teže.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com