Home / LJUDI / Heroji zajednice / Crnogorski policajac je evropski šampion u boksu, kolege ponosne

Crnogorski policajac je evropski šampion u boksu, kolege ponosne

Direktor Uprave policije Veselin Veljović danas je primio Predraga Radoševića, pripadnika Posebne jedinice policije, koji je u Njemačkoj osvojio titulu profesionalnog prvaka Evrope u boksu u WBO verziji.

Titulom evropskog šampiona u boksu Radošević je nastavio niz sportskih profesionalnih uspjeha koji postižu službenici Uprave policije.

Direktor Veljović je, kako je saopšteno iz Uprave policije, čestitao Radoševiću na osvojenoj tituli prvaka Evrope u boksu i kazao da uspjeh koji je postigao zaslužuje poštovanje, te da su on lično i kolege u Upravi policije ponosni na njegove sportske rezultate.

“Direktor je kazao da Radošević i svi policijski službenici koji se bave sportom imaju podršku menadžmenta Uprave policije da nastave sa praktikovanjem i usavršavanjem sportskih vještina, te da smatra da njihov primjer treba da bude podstrek mlađim kolegama da njeguju sportski duh i viteštvo u takmičenjima.

Kolega Radošević je zahvalio direktoru Veljoviću na podršci koju je od njega imao od početka profesionalne bokserske karijere i kazao da mu je bila čast što je na meču na najbolji način, osvajajući titulu Evrope, prezentovao PJP, Upravu policije i Crnu Goru”, kaže se u saopštenju UP.

Komandant Posebne jedinice Veselin Magovčević je kazao da je Radošević posvećeni pripadnik Jedinice koji na najbolji mogući način svoje vještine prenosi mlađim kolegama i ujedno profesionalno i odgovorno obavlja sve povjerene poslove i zadatke u PJP.

Policijski službenik Posebne jedinice policije Predrag Radošević titulu prvaka Evrope osvojio je prije nedjelju dana u njemačkom gradu Hamelnu, u WBO verziji, jednoj od najjačih verzija u boksu, pobjedom nad njemcem Ronijem Gabelom.

Očekuje se da će izlaskom rang liste WBO Radošević biti svrstan među najboljih 15 svjetskih profesionalnih boksera.

Predrag Radošević, koji je u policiji zaposlen od 2005. godine, je do sada ostvario izuzetne rezultate u boksu, a prvak Evrope bio je i 2014. godine.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com